Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdalam dzisiaj prawko

zdalam dzisiaj prawko, kto jeszcze?

Polecane posty

huraaaa! w koncu, za 3 razem sie udalo :D zdaaalam to glupie prawo jazdy :D:D:D:D:D kto jeszcze? :D

Gość kokoszanelka
Jeżdziłaś 20 minut? I jakie miałaś pytania z budowy auta?

Gość JAkiyhu
ja 19 maja za 2 podejsciem:-) teraz juz smigam po moich terenach ale RADOSC JEST NIE OCENIONA JAK USŁYSZY SIE DZIEKUJE WYNIK POZYTYWNY:-)

Gość JAkiyhu
a TO JUZ SA TE NOWE ZASADY???? EGZAMINOWANIA? JAK TO WYGLĄDA??

na placyku wylosowałam dwa zadania, na które miałam 5 minut: - sprawdzenie świateł przeciwmgielnych - sprawdzenie sygnału dźwiękowego i musiałam się przygotować do jazdy miałam na to całe 5 minut :D zajęło mi to jakąś minutkę :D rękaw i górka standardowo - nic się nie zmieniło. Jedynie to (tak słyszałam bynajmniej), że nie można na rękawie najechać na linię - wówczas egzamin jest przerywany. Nie można drugi raz powtórzyć rękawa w takiej sytuacji. na mieście jeździłam 40 minut.. korki były, więc może dlatego tak długo. Miałam parkowanie równoległe. Za 1 razem za daleko stanęłam od krawężnika, więc musiałam powtórzyć, ale za 2 razem się udało bez najmniejszych problemów. miałam zawracanie z wykorzystaniem bramy plus zawracanie na skrzyżowaniu. A tak to to sobie jeździłam tu i ówdzie po Łodzi :D początkowo byłam strasznie zestresowana, ale po chwili jakoś emocje opadły. Wyszłam z założenia, że pewnie i tak nie zdam, bo ciężko w Łodzi zdać. I w sumie bardziej na luzie do tego podeszłam i może dzięki temu normalnie zdałam. Aha.. i w trakcie egzaminu sama do siebie gadałam :D jak np. jechałam prawym pasem, gdzie stały zaparkowane samochody, które mi utrudniały przejazd, to mówiłam po prostu: zjeżdżam na lewy pas, bo na prawym nie mogę zachować bezpiecznej odległości od samochodów zaparkowanych. Albo np. jakiś koleś chciał mi ustąpić pierwszeństwo, pomimo tego, iż on go miał. Więc się spytałam czy mogę skorzystać z uprzejmości kierującego. Na co egzaminator: niech sama Pani zadecyduje. Doszłam do wniosku, że lepiej nie ryzykować i nie skorzystałam z możliwości przejazdu. Poczekałam aż tamten sobie pojedzie i później ja pojechałam. No i ogólnie zajebiście :D

i jak mi powiedział, że uzyskałam wynik pozytywny, to się rozbeczałam ze szczęścia :D:D haha :D

dzis oblalam 1 egzamin..:( prawde mowiac nie liczylam ze zdam bo jeszcze robie sporo bledow..ale to co zrobilam dzis to juz jest tragedia:(( nie wyjechalam nawet z placu...nawet przez rekaw nie przejechalam:(. a to daltego ze rekaw jest na ich placu na malym wzniesieniu...i jak probowalam ruszyc to auto mi cofnelo do tylu x2 :(..probowalam ruszyc ..ale w tym samochodzie to chyba pedal gazu nie dzialal! :( jestem zalamana:(..oblac przez to ze nie moglam ruszyc:((((((((((((((

ale Tobie gratuluje:)...a ja po dzisiejszej wpadce to zwatpilam ze kiedykolwiek mi sie uda :(...

nie martw się.. ja za 2 podejściem też oblałam na placyku - tył samochodu minimalnie wystawał mi zza lini jak zaparkowałam samochód na rękawie (jak jechałam przodem). Stres, maksymalny stres. Jeszcze na dodatek deszcz lał, więc już w ogóle spanikowałam. Też miałam dzisiaj sytuację, że rękaw miałam "z górki". Jak puściłam hamulec to też mi poleciał samochód, ale na szczęście szybko się połapałam i żadnych konsekwencji nie poniosłam, bo samochód ani na linię nie najechał, ani w pachołek nie uderzył. ciężko jest zdać egzamin na prawo jazdy. Naprawdę niewiele osób znam, którym za 1 razem się udało. A masz już wyznaczony kolejny termin?

mam na 25 czerwca..:( nie moge sobie darowac tego dzisiejszego dnia.. na takim czyms:(!! oj nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze..

GRATULACJE!!!:) wygaducha--> tak szybko drugi termin?jak fajnie...w Gdansku czeka sie min. 1,5 m-ca...ja mialam 1.egzamin 8 maja,a drugi 19 czerwca bede miala...masakra!

no wiesz Bluebird...jak takie niezdary jak ja przychodza i egzamin trwa 5 minut.. to sie szybko uwijaja z kandydatami..:( a Tobie zycze powodzenia 19

kto jeszcze ostatnio zdał prawko? :D ja 24 czerwca odbieram dokumencik, ahhh... doczekać się nie mogę :D