Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka3008

niepunktualnosc!!!! tez jej tak nienawidzicie???

Polecane posty

moj chlopak notorycz\\nie sie spoznia!!!! jak umawiamy sie na 7, on przyjezdza 7.20. i tak zawsze!!kiedys powiedzial ze bedzie o 8 a byl o 9 !!! on pracuje od 7 rano do ok. 6 wieczorem i tez rozumiem ze musi zjesc, wziasc prysznic itd ale to jakiego ch... mowi ze ebedzie o tej a wcale go nie ma!!! juz mu raz zrobilam awanture o to bo mnie to bardzo wkurza, bo ja taka nie jestem, a jesli wiem ze sie gdzies spoznie to daje znac i upzredzam a on nic!!!

Gość na twoim miejscu
to ja byłabym szczesliwa . Moj chłopak spóznia sie zawsze minimum godzine albo połtorej . Ale przyczyna jest to czym sie zajmuje . Jak umawiamy sie na 8 , przyjezdza po 10 ... Amnie normalnie trafia. Rzadko zdarza mu sie byc na czas....

Gość lakskjdjudnfkjsiksjkdjskfcv
grr tez niecierpie!!

Gość Scarlet1976
Witam .Ja tez staram się być wszędzie na czas,raczej tez tak nie na styku, Nie lubie niepunktualności i tego jak ktos nie informuje ze się spózni.Kiedyś mialam kolezanke na studiach,fajna byla ale drazniło mnie zejak sie znia umawialam to było tak."Jak nie bede 16,00 to 017,00 jak nie o17,00 to o 18,00 bo nie wiem jak się wyrobie".pozdro

Gość maturka4
Jeżeli ktoś nie szanuje mojego czasu, tzn że nie szanuje i mnie! A na to nie zwykłam pozwalać! Albo ktoś liczy się ze mną, albo zrywam taką znajomość, na której nie mogę polegać.

ja tez nieierpie ale w granicach tolerancji 15minutowej natomiast moj partner co do minuty jak przyjedzie po mnie do pracy to 5 min wczesniej wole czekac na niego:P

zazwyczaj to dziewczyny się spóźniają , jak mi na kimś zależy to przychodzę nawet pół godziny wcześniej ;)