Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdkfkdk

BOJE SIE WRACAC DO POLSKI BO MAM NADWAGE I NISKA SAMOOCENE

Polecane posty

Gość mdkfkdk

jestem w anglii za 3 miesiace wracam do kraju i sie boje:( mialam w polsce depresje przez nadwage i nabawialam sie kompulsow...waze 75kilo mam 165cm wzrostu...moje kolezanki zawsze mi dogryzaly w anglii tutaj kazdy ma w dupie jak wygladasz bo to twoje cialo... ciezko mi schudnac bo mam kompulsy:(ehhh

Gość Biszkoptowa babka
Chyba przesadzasz Ja sama szczupla jestem i mam gorszy problem bo nie mam cyckow. I nawet na mysl mi nie przyszlo zeby wysmiewac sie z osob ktore maja nadwage. Nie rozumiem nawet dlaczego takie osoby maja depresje, przeciez to nic takiego byc grubszym troche. Bez przesady jak mozna miec przez to dola. Co jamam powiedziec jak nie mam piersi i moje piersi to zaledwie sam sutek i wygladam jak facet? Postaw sie w mojej sytuacji a twoje problemy stana sie male. Poza tym wg mnie kobiety ktore sa lekko otyle ladnie wygladaja, i sa prawdziwymi kobnietami niz takie chude chuchra to to ani tyleczka ani cycka nie maja

Gość ksennaaaa
Biszkopotowa Baba ----- jesli masz kompleksy, to czemu nie zrobisz sobie operacji powiekszenia piersi. W dzisiejszych czasach, to juz zaden problem.

Gość Biszkoptowa babka
bo duzo zlych rzeczy sie naczytalam o tym operacjach. Poza tym mam lekarza w rodzinie i sam odradzil mi takiego zabiegu.

Gość mieszkam w Polsce i tez mam
w dupie jak wygladaja wasze ciala. Mam nadzieje, ze takich jak ja bedzie coraz wiecej, wyleziemy w koncu z glupiego grajdoła, gdzie na kazdego sie wgapaiają na ulicy a dziewczyny maja byc jak spod sztancy.

Gość Likwo
mieszkam na wsi i tutaj nikt na nikogo nie zwraca takiej uwagi. Wczesniej mieszkalam w 7 tys miasteczku i bardzo ludzie sie stroili

Gość mnoga liczba
Mysle ze ten kompleks jest w Tobie, a ludzie zawsze beda mowic tak zeby cie zranic jak im zajdziesz za uszy.

Gość oja autorko masz racje
w Polsce wszyscy patrza na wyglad, a w anglii maja to w powazaniu :)