Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelka234

Kto pracuje w tym roku nad polskim morzem ??

Polecane posty

Gość Mirabelka234

PRZENIOSŁAM TEMAT NA GŁÓWNY BO POMYLIŁAM FORA Hej, mam 21 lat do pacy wyjeżdzam już 3 raz- będę kierowniczką sklepu odzieżowego nad morzem- mam zapewniony nocleg , 7,5 codziennie na wyżywienie oraz wypłatę.. no i pracuje 12 godzin 7 dni w tygodniu a jak jest u was ?? co będziecie robić i za ile ?? [12.06.2009] 13:04 [zgłoś do usunięcia] jakkkk a jak sie do tego wkrecilas? [12.06.2009] 13:10 [zgłoś do usunięcia] Mirabelka234 pierwsy raz kolega mi załatwił który pracuje na codzień w tej firmie i jak się sprawdziłam tak już jeżdze 3 rok.. ale dużo jest ogłoszeń... a wy co robicie nad polskim morzem i gdzie będziecie w tym roku ???

Gość Mirabelka234
ktoś zapytał kiedy mam urlop... nie ma urlopu- studiuje zaocznie i przez cały rok pracuje dorywczo.. nie mam wakacji od 3 lat ale w sumie tam nie jest męcząca praca i w sumie można odpocząć trochę

Gość Mirabelka234
a ktoś wie może czy za miejsce, że rozstawić własny stolik z henną do robienia tatuaży trzeba coś płacic i ile ??

Gość Mirabelka234
Tak podła praca 7 dni w tygodniu ale w sumie każdy z nas się na to zgadza.. no i kasa większa- Ja zarabiam ok 2700 zł na miesiąc wieć za taką kasę mogę tyrać 2 miesiące

Gość Mirabelka234
acha ja jako kierowniczka mam 6.6 za godzinę a moja pracownica 5 zł za godzinę

Gość taki stolik to na plazy wystaw
iaja i nic za to nie placa, nie raz widzialam jedna dziewczyne w kilku roznych miejscach

Gość taki stolik to na plazy wystaw
i jak bedziesz pracowac 12 godz codziennie to sie dziewczyno zameczysz, nie dasz rady! Sama miałam niby lekka prace po 12godzin, wytrzymalam 4 dni i zwolnilam sie bo nie da sie tak pracowac

Gość Mirabelka234
ale ja tak pracuje od 3 lat i nie jest ciężko w sklepie z odzieżą.. przychodzę na 10 ze mną pracuje jeszcze 2 osoby- bo sklep jest na pół z innym- wykładamy stolik przed sklepem- jemy śniadanie, gramy w karty- nie jest zle ludzie kręcą się popołudniu czasami a póżniej pod wieczór już więcej tylko stoje za kasą i pilnuje- nie jest żle..po południu mogę iść na plaże i na obiad- w sumie fajna praca..no i w mojej miejscowości nie zarobie tyle przez miesiąc sezonowo

Gość Mirabelka234
nikt z was nie pracuje nad morzem ???? up up up co robicie pochwalcie się ???

Gość EmoPierrCardini
w sumie to pracy nad morzem jest pełno, bo nikt nie chce pracować za marne grosze :/ ja pracowałem w kebabie i nigdy już tam nie wróce- cały dzień na stojąco w upale wsród smażonego miesa... masakra

Gość PseudonimXXL
Ja w tym roku będę pracować w " Hausie" praca co drugi dzień od 10.00 do 23.00 zarobki ok 1200 zł i czasami zabierają jak jest manko...

Gość Mirabelka321
up up up