Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota1987

ile pieniędzy macie na miesiąć ??

Polecane posty

Gość Dorota1987

Jak w temacie.Zastanawia mnie ile kasy zostaje wam na caly miesiac po zaplaceniu rachunków,czy wystarca wam to czy tez musicie oszczedzac,zeby jakoś żyć ??

Gość kasia..........
ok 2 tys.

Gość edytus
mi po zaplaceniu rachonkow zostaje 500zl ale daje rade

Gość okolo 5230 zl

Gość my mamy ogólnie jakieś
2tys

Gość mamaaaaaaaaaa a mama
3,500zł, a kosztów około 2,200 :o:o:o

Gość milannnnnn
najlepsza to jest edytus. Nie ma to jak najpierw zrobić sobie dziecko a później czekać na kaszę mannę z nieba.

Gość nea11
ciekawy temat a wypowiedz powyzej troche dziwna, skad wiesz, ze edytus ma dziecko w naszym kraju jest wiele grup zawodowych zarabiajacych baaaardzo malo milo ciezkiej pracy.

Gość jestem nauczycielką
Po zapłaceniu rachunków i zrobieniu zakupów nie zostaje mi prawie nic....:(

Gość i ja tez chce plaski brzuch..
milannnnnn jestem nauczycielką nie ma prawie nic... nie ciekawi cie czy ma dzieci? bo ty pewnie masz plenty dzieci i zarabiasz miliony miesiecznie...

Gość wystarczajaco
jakieś 12 tys z tym ze ja nie pracuje i to tylko mezus obecnie zarabia niestety

Gość milannnnnn
bo to jest forum dla kobiet mający dzieci albo w ciąży. Tak trudno ci przeczytać tytuł tego forum.

Gość specjalistka jedna
ludzie! gdzie wy pracujecie? Ja jestem specjalistą ze znajomością 3 języków, dyspozycyjną i zarabiam 2400 netto, mąż 2700, razem 5100. Po zapłaceniu rat za mieszkanie, jego remont, samochód, czynszu, wody itd ledwo starcza do następnej wypłaty. Ile zarabiacie, że po opłaceniu rachunków zostaje wam 5000, nie mówiąc o 12000?

Gość tyui
ok 2000,malutko:o

Gość natalias86
to zalezy w jakim sie mieszka miescie, wiadomo, ze 2000 zl miesiecznie na 3 osoby w Warszawie nie wystarcza, a w malutkim miasteczku bedzie git

Gość a ja mam w domu 12 latka
Zalezy kto gdzie mieszka, bo wiadomo,ze ceny w Warszawie sa kolosalne . u nas jest 3000 zl na miesiac ale po oplaceniu wszystkiego zostaje na styk.

Gość specjalistka jedna
ja mieszkam w mieście 100000 mieszkańców. Ceny pod turystę - bo przy granicy niemieckiej. Czynsz: 300 zł za 51-metrowe mieszkanie. Chleb 2 zł, masło 4 zł, wędlina ok. 17-20 zł za 1 kg ( przeciętna szynka) Paliwo 4,45 zł za 1 l bezołowiowej. CZy w Warszawie jest dużo drożej?

Gość a ja mam w domu 12 latka
Warszawa- czynsz 49 m 500 zl :( reszta bez zmian.

u nas 2100zl razem male miasto dziecko w drodze maz 1400 ja 700 pol etatu poki co i odkladamy mieszkanie z rachunkami i mediami 700zl , wiec na zycie 1400zl zostaje i wystarcza nam bez problemu tak jak mowie jeszcze z 200zl jestem w stane odlozyc na dzidziusia ale u nas jest raczej tanio... ale to kwestia wymagan i standardu

u nas 2100zl razem male miasto dziecko w drodze maz 1400 ja 700 pol etatu poki co i odkladamy mieszkanie z rachunkami i mediami 700zl , wiec na zycie 1400zl zostaje i wystarcza nam bez problemu tak jak mowie jeszcze z 200zl jestem w stane odlozyc na dzidziusia ale u nas jest raczej tanio... ale to kwestia wymagan i standardu

Gość wstydnisia troche ze mnie
polowa to tu sciemnia jak nic :D:D:D

Gość do specjalista jedna
wiesz co, ale ściemniasz. Mieszkasz w mieście, gdzie niby ceny są pod turystę i tak niskie, sądzę w takim układzie, że i te wynagrodzenia macie też niskie. Wiesz co, to jak mieszkam na ścianie wschodniej, bieda aż piszczy i wiesz co, czynsz 49 m - 330 zł, chleb - 2,20-2,30 zl, przeciętna szynka ponad 20 zł a wynagrodzenia od 800 zl do 1600 zł i to trzeba się cieszyć, że ma się pracę.

Gość ok 700 zl

Gość aanonim
3000 nie mam rachunkow bo placa je rodzice co zarobie mam tylko dla siebie. :)

Gość beszszczel
ja mam 30000 ale ledwo mi starcza :(

różnie, w zależności od obrotów firmy mojego narzeczonego i moich premii zostaje od 4 do 7 tysiaków. Od razu mówię, że mieszkamy w Warszawie, co z jednej strony oznacza, że pensje są wysokie, ale z drugiej koszty utrzymania również niemałe. Sam czynsz u nas to 930 pln. :o

Gość specjalistka jedna
do tej co mnie skomentowała: a czy ja napisałam, że mam przecietną pensję? Średnia zarobków moim regionie podobna do Twojej, też się cieszę, że mam pracę (przemysł motoryzacyjny). Cenę chleba podałam z mojego sklepu na osiedlu, ale w "mieście" i po 2,6 zł za bochenek. No i wcale nie miałam na myśli, że mam wysoką pensję - średnią w moim regionie na tym stanowisku. Ale ja pracuję w biurze, a więcej jest pracowników produkcyjnych z dużo niższą pensją (ok. 900 zł netto). Zgodzę się z Tobą, że na wschodzie jest gorzej. Zastanawiam się po prostu w jakich zawodach pracują ludzie, którym po zapłaceniu rachunków zostaje 5000 czy 12000 zł, bo jak napisałam 5000 zł to mój miesięczny budżet.