Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jopoio

Nie nawidze swojego profilu twarzy!!!

Polecane posty

Gość Jopoio

Nie nawidze!! Mam cofnieta brode, brak odznaczonej kosci ruchwowej. Wygladam jak jakas łomna. Zakrywam sie co chwila jakimis szalikami, chustami.

Gość a co ja mam o nosie powiedzieć
😭

Gość facet przez duże C
nie każdy może być piękny ale te kobiety które mają brzydsze rysy twarzy lub jakieś mankamenty w stylu krzywy nos , mają świetne cycki ;)

ja mam wielkie cycki :O:O niestety 😭

Gość nie ma takiego
czasownika jak "nawidzić" 😭

Gość Jopoio
choć profil to nie jest moje największe zmartwienie, najgorsze jest to że rosną mi włosy na plecach. już 2 chłopaków mnie przez to rzuciło :/

Gość 3 razy nie
ja też wyglądam jak buldożer. masz wadę zgryzu i w twoim przypadku aparat (u dobrego) ortodonty wysunąłby ci tą szczękę. proces długi (około dwóch, trzech lat), kosztowny ale warto dziewczyno.

Gość wanda z warszawy
niektórzy mają taką malo wysunietą brodę, daj spokój, taka broda tak samo dobra jak wystająca

Gość janekwiśnkiewskipadł
A ja mam orli nos, w dodatku lekarz powiedział mi, że "takie nosy rosną wraz z wiekiem człowieka", no po prostu poprawił mi humor, tryskam optymizmem, dzięki wielkie. ;/ Ale co zrobię. ulicą chodzą dziesiątki takich jak ja - a więc to my jesteśmy w większości, te brzydkie profilowce, a nie piękne panienki, hehe. ;)

ja miałam trzy razy złamany... :( jest straszny 😭 no i krzywa przegroda, może sobie kiedys zoperuję, bo tez z oddychaniem przez nos bywa problem... także jest szansa!

Gość skok ciśnienia
ja z profilu wyglądam jakbym miała wodogłowie, nie dość, że garbata na nosie i na plecach to jeszcze wielki łeb. ale żyję szczęśliwie :classic_cool:

Gość sos sop sos
Ja tez nie lubie swojego profilu bo mam rzeswity w ewlosach, na czole nie mam wlosow i jak daje wlosyza ucho to w niektorycvh miejcach nie mam wlosow :/

Głowa do góry, Marilyn Monroe też początkowo nie miała brody. W ostateczności zawsze możesz tak jak ona sobie coś tam wszczepić w ten podbródek. ;)

Gość a ja mam plaska glowe
z tylu i tez nie lubie sie ogladac z profilu