Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Najmądrzejsza Na Forume

Proszę o radę. Szukam pana tramwajarza!!!

Polecane posty

Dziś w drodze do pracy zauważyłam,że przyglądał mi się pan prowadzący tramwaj. Powiem szczerze, że i on nie uszedł mojej uwagi i teraz nie mogę przestać o nim myśleć... Było to w warszawskim tramwaju, chłopak wyglądał na osobę przed 30-dziestką, wysoki brunet... Wyszłam na ostatnim przystanku na pętli, odwróciłam się i zobaczyłam, że do mnie macha. Odmachałam i odeszłam. Czy myślicie, że jest jakiś sposób, żebym go znalazła??? Zależy mi na tym...

Gość yntelygetni gość
nie pitol glupot jak byś chciała to byś go znalazła :) niezła prowokacja :)

a według ciebie w jaki sposób mam go znaleźć? przecież oni nie jeżdżą ciągle na tych samych kursach... zastanawiałam się nad zadzwonieniem albo pójściem do zajezdni ale obawiam się, że się zbłaźnię bo przecież nikt nie poda mi na niego namiarów...

Gość yntelygetni gość
jak bardzo będziesz chciała to znajdziesz sposób :) nie trzeba chodzic do zajezdni i tam dzwonic :)

to podsuń mi ten sposób jeśli jesteś taki mądry... przecież nie usiądę na przystanku i nie będę czekać, aż może łaskawie będzie przejeżdżać. akurat ta linia jeździ praktycznie co 5-10 minut więc to nie takie łatwe...

Gość vbgttt
to podsuń mi ten sposób jeśli jesteś taki mądry... przecież nie usiądę na przystanku i nie będę czekać, aż może łaskawie będzie przejeżdżać. akurat ta linia jeździ praktycznie co 5-10 minut więc to nie takie łatwe... a dlaczego nie? :classic_cool: ja w podobny sposob znalazlam kogos

Nie, nie jest zajęty. Już jakiś czas temu się rozwiódł. Wyślę Ci jeszcze jedno zdjęcie powinnaś po tym mie pewność czy to ten