Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w tej chorej rzeczyw

Potrzebuje porady, co byscie zrobili?

Polecane posty

Nie poszlam na studia i czuje sie z tym zle:/ nawet bardzo zle, czuje sie gorsza od innych, chodz wiem ze to tylko papierek, mam 5 lat stazu pracy, umiem jezyki, ale ludzie uwazaja mnie za gorsza bo brak mi papierka! Stalo sie tak ze firme dopadl kryzys i mnie zwolnila, i wiadomo trudno znalezc prace, i pomyslalam o tym by pojsc na studia zaoczne, ale ja mam 26 lat!!! Czy mam jakokolwiek szanse? patrze na wymogi rekrutacyjne to praktycznie mnie to przeraza,mature zdawalam 7 lat temu. Ale z drugiej strony mysle ze jak teraz nie pojde to juz zawsze bede sie czula gorsza:/ co zrobic?

Zaocznie zdawaj.. to nie jest tylko papierek. Wiele można się nauczyć na studiach. Zmieniają trochę poglądy na świat. Do tego sposób oceniania niektórych doktorków może być dla ciebie jednocześnie egzaminem na cierpliwość ;]

Gość Załamana Magdalena
Jeśli już teraz myślisz o studiach to najwyższy czas je rozpocząc.Jesteś już inteligentna skoro myślisz o podjęciu studjów.Nigdy nie jest za póżno.A nawet wskazanebyś to zrobiła

ale jestem zla na siebie, cholera co ja myslalam nie idac na nie wczesniej? dodam ze nigdy nie bylo kasy ale to chore usprawiedliwienie

Gość wacojacotaco
jak ja nie lubie takich dennych tmatow

Gość heheheehehhe
skoro znasz jezyki to idz na jakas anglistyke/germianistke etc matura wtedy nie ma nic do rzeczy - jezyka uzywasz na codzien.spokojnie sobie postudiujesz bo i tak to umiesz luzik ;)

Gość aleksandersymon
beznadziejny tmeat ;)