Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na gape

budzet 20 tys - jaki samochod przy dwojce dzieci?

Polecane posty

Gość na gape

hej! moze cos doradzicie, najlepiej z wlasnego doswiadczenia? mam do dyspozycji ok. 20 tys jakie fajne autko moglabym kupic za te pieniadze?

Gość smieznie...
hulajnogi 4 :) sport to zdrowie :)

Gość na gape
no tak, ale na wakacje to na hulajnogach daleko nie zajedziemy... zwłaszcza z dwumiesięczniakiem ;)

Gość ---5---
proponuje combi, my kupilismy omege, jest najbardziej pojemna. Mamy dójke dzieci, z czym wiaze sie wozenie ze soba kojca, wózka podwójnego i sporo bagazy, miescimy sie :) Nasza kosztowala 15tys, sprowadzona z niemiec, tylko takich aut szukaj, nie przypadkiem po wlascicielu z polski bo mozesz sie zdziwic. Jesli nie kobi to jakiegos vana poszukaj. Acha nasza omcia ma 2,5 litra, 170koni wiec dobrze sie jezdzi na trasie, pali 10l na 100km

Gość DFVSDG
BMW 320

Gość na gape
oo, ta omega to brzmi ciekawie... 170 koni to już całkiem ładnie musi lecieć :) ja nie znoszę zamulatorów :P a bmw 320 to raczej nie rodzinny samochód?

Gość ....................89
Volkswagen Sharan

Gość na gape
a jeszcze sie zapytam, jak z awaryjnoscia tej omegi? i jaki macie rocznik?

Gość ja mysleeeeeeee
ford mondeo 2002/2003 rocznik, hatchback bardzo pakowny

Gość na gape
ja mysleeeeeeee, wiesz jakie sa opinie: ford g**** wort :P

Gość ---5---
nasza to 99, na pełnym wypasie, jest to V6, wiec z elektryka niby bywa róznie, na szczescie (tfu tfu) z nasza jest wszystko ok. Kupilismy ja od kolesia co sprowadza auta z niemiec, super zadbana, az zal bylo wejsc z butami, skórzane fotele itd. Skóra jest dobra bo dzieci jak cos nabrudza to łatwo zczyscic. Kiedys mielismy 2 litrowa i tez bylismy jako tako zadowoleni choc chcielismy cos co lepiej pociagnie. Takze zmienilismy. ja polecam to auto bo naprawde jako samochod rodzinny sie sprawdza. Wygodny i przestrzenny

Gość taa szukaj tylko aut po niemcu
:P:P:P ciekawa jestem co będziesz nawijać jak będziez sprzedawać ten złom :D:D:D

Gość ---5---
skody octawie tez podobno dobre autka. Na pewno musisz patrzec, jaka pojemnosc auta, ile pali, jaki koszt ewentualnych czesci itp itd,a co wybierzesz to jzu Twoja decyzja. Kos napisal ford, odradzam... Co ktos ma forda ze znajomych to narzekaja.

Gość na gape
ta octavia to 1,9 sdi - odpada, bo pewnie w ogóle nie jedzie :P pewnie na tej hulajnodze można się szybciej rozpędzić :P

Gość ja mysleeeeeeee
ja mam i nie narzekam, super autko, wiec w dupie mam opinie ze gowano wart, lepszy taki niz golf 3 ktorym w naszym kraju wieksziosc jezdzi buahahaha

Gość ---5---
audi maja znajomi, tez z dzieckiem i sobie chwala, takze to juz od Ciebei zalezy co wybierzesz... zalezy tez co akurat jest na rynku, aby dobrze wybrac

Gość takatakaaaa
opel astra combi, 1.7 turbo diesel , spala do 8 litrow na trasie rewelacja! my mamy 2005 rocznik juz w nowej budzie http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,28467206,kat,6,trescogloszenia.html?ticaid=18331&_ticrsn=3 cos kolo tego

Gość ---5---
astra mimo ze kombi ma maly bagaznik no i zamulacz niesamowity... Wiem bo jzu go przerabialismy jak jeszcze dzieci nei bylo

Gość takatakaaaa
pomiedzy 'l' a przecinkiem trzeba zlikwidowac spacje ;)

Gość takatakaaaa
nam jeszcze problemow nie robil :)

Gość na gape
ale ta astra w trasie 8 litrów zlopie? to dosc duzo jak na diesla, przeciez 1,9 tdi ze stajni vw schodza do 5 audi tez jak nabardziej do rozwazenia ale mi sie ta omega spodobala, bede musiala ze slubmym przedyskutowac :P klima, skora, elektryka, v6... :D

Gość tutaj masz różne dziecięce
Mi sie ta astra podoba co takatakaaaa wkleiła, powiedz mi, duży ma bagażnik?

Gość tutaj masz różne dziecięce
takatakaaaa - w NL mieszkasz bo podałaś stronkę z autami na NL tablicach :) Ja też mieszkam w NL :)

Witam. Ja polecam PEUGOT PARTNER.:) Rownież mamy 2 dzieci i rewelacyjnie sie sprawdza na przeróżne wyjady, jest pakowny

Gość dfgh
przepraszam cię bardzo,na rajd planujesz z niemowlakiem jechać?:o już czytać o tym zamulaczu nie mogę:o ty lepiej patrz na pojemnośc,funkcjonalnosć,stan techniczny no i cenę a nie wozu wyścigowego szukaj:o

Gość na gape
Bogata w miłość, a jak koszta eksploatacji Audi? Bo mi się zawsze ta marka kojarzyła z wysokimi dfgh, spróbowałabyś pojeździć po zakorkowanym mieście bez sygnalizacji świetlnej, gdzie co rusz musisz się włączać do ruchu z podporządkowanej :o to zmieniłabyś zdanie. A taką skodą 1,9 sdi to ja bym sobie na niektórych krzyżówkach czekała do 22, aż ruch się zmniejszy. Konie mechaniczne nie tylko na rajdach się przydają, ale także przy płynnej i w miarę sprawnej jeździe po mieście :P każdy ma inne priorytety, dla niektórych np. ważne jest, żeby samochód był czerwony :P