Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipokryzja maks

za co kobiety tak kochają pieniądze?

Polecane posty

Gość hipokryzja maks

piszą o miłości do faceta a kochają kasę :(

Gość a na czym ten pech polega
bo to kobiety robią zakupy, a facetom wydaje się, że wszystko darmo rozdają. Zacznij ty zaopatrywać dom w produkty potrzebne i mocno się zdziwisz jak szybko zniknie twoja pensja

wał z kołdry nie przytulie cibie i nie powie : wszystko będzie dobrze i nie da całusa itd już nie mówiąc o obiadach

Gość a kto nie kocha
pieniedzy?

Gość D D D D
Oczywiście, że pieniądze dają szczęscie... MAsz pieniadz to spokojnie spisz nie martwisz się o co do garnka wsadzisz. A druga sprawa Kobieta zawsze jak cos sobie kupi czy pojdzie do fryzjera badz kosmetyczki to od razu humor o niebo lepszy :D

pójdziesz z kołdrą pod ręką i krzyczał będziesz ; Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora...

Gość weretrtyji
bo tak naprawde to pieniadze moga dac im wszystko

Gość facet przez duże C
A ja uważam że taka parada powinna się odbyć , skoro różne mniejszości seksualne mają swoje parady to czemu nie zorganizować parady onanistów i sypiających z wałami z kołdry ?

Gość facet przez duże C
Wracając do Tematu jako człowiek biedny i skromny uważam że pieniądze (ta przeczytane w szkole podrywaczy i innych periodykach na temat zdobywania kobiet ) a szczególnie wydanie ich daje pewną nikłą dozę zadowolenia no i podnosi status społeczny. Zwykła dziewczyna może wyjechać do egiptu czy zjeść w restauracji co notabene nie jest tak łatwo dostępne gdy normalnie się zarabia i ma się własne mieszkanie .

Gość ja tam kocham swoje pieniądze
nie faceta moze byc wszystko pół na pół ale jak chce płacić za kolacje, kluby >niech płaci

Gość jasne że nie mawronko