Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta bez fox

drukarka brother wymiana tuszy wie ktos

Polecane posty

Gość samanta bez fox

bylo info, ze brak czarnego- wymienilam a jak wymienilam czarny, teraz pokazuje sie info, ze brak zoltego, czerwonego i niebieskiego a one sa!!!! kolorow nie uzywam, poza tym widac ze sa o co chodzi? dlaczego nie moge nic drukowac? oni oszukuja z tymi tuszami naciagacze a moze ja cos nie tak zrobilam?

Gość Scarlet1976
Czesc ja ci coś napisze tez mam tą drukarkę i było to samo,Tez kombinowałam z dokupywaniem tuszy i wałek z tego był.Wysłalam ją do ekspertyzy, za którą zapłacilam 50zł :( a tam mi napisali ze mam kupic oryginale tusze bo na podróbach nie bedzie dzialac.A jeden wiadomo jaka cena wiec razy 4 to niech pocałuja misia w tyłek- za tą kase jest nowa drukarka.Mialam coś takiego że jak ona polezala i podlaczylam to troche drukowala ale chyba przez dwa tyg.Jeszcze było takie coś ze drukowala w dziwnych kolorach lub retro;) w toncji brązawej bo nie odpowiednio czytała kolory.Odinstalowywanie i ponowne podłaczanie sterowników też nic nie dało,tak wiec leży w szafie niestety bezuzytecznie.Nowej nie kupowałam bo nie jest mi jakos strasznie potrzebne takie coś.Pozdrawiam serdecznie.Milego dnia.

Gość Scarlet1976
PS,tez mialam takie komunikaty ze jakiegos tuszu nie mam a był, bo niedawno kupilam

zmień sobie drukarkę na jakąś normalna. też miałam taką, którą też tak świrowała, nie tą samą co ty, ale i tak ją zmieniłam i teraz luksus;)

Gość facet przez duże C
Niestety , cena drukarki jest niska bo producenci liczą na zarobek na materiałach eksploatacyjnych , stąd cena tuszu często porównywalna jest z ceną drukarki :)

Gość facet przez duże C
niewiele z Tym można zrobić np wyjąć i włożyć ponownie te same tusze kolorowe , przestawić w opcjach na druk czarno-biały .

Gość samanta bez fox
no nie mowcie, ze ja bede musiala wyrzucic? co za szajs ja piernicze nic sie nie da z tym zrobic??

Gość tomblack
Rozwiązanie tego problemu to: 1. Najlepiej powyjmować wszystkie tusze przy wyłączonej drukarce 2. Włączyć drukarkę i z otwarta pokrywa wkładać poklei tusze zaczynając od czarnego aż do czerwonego (na wyświetlaczu powinno to być napisane który trzeba wlozyc) 3. zamknąć pokrywę sprawdzić jakość wydruku i w razie czego dokonać czyszczenia głowicy (w menu znaleźć opcje czyszczenie). powodzenia :)

Gość arleta32
Dlatego właśnie korzystam z zaufanej marki Epson. Jeśli chodzi o tanie drukowanie to polecam Epsona L3110. Ma system EcoTank, polega to na tym, że samodzielnie dolewa się tuszu. Bez obaw – nic się nie rozlewa i nie brudzi. Z drukarką dostajemy zapas tuszy na wydrukowanie kilku ładnych tysięcy wydruków.