Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmyhm

ZNACIE SIĘ NA pieszczotach!? w ubraniu ?POMÓŻŻ

Polecane posty

Gość mmmyhm

Potrzebuję kilku propoozycji jak można podniecić chłopaka w ubraniu ? Chodzi mi o coś typu : ''siadać na kolana'' , ''obejmować nogami'' Potrzebne : (

Gość Riczi
Najlepiej kolezanko podniecic chlopaka to bez ubrania ewentualnie dac z liscia i masz sie cholero podniecic odrazu pomaga polecam sam sprawdzilem na sobie dostale liscia i odrazu sie zakochalem:)

Gość mmmyhm
pomóżcie : (

Gość puellaexfabula
to zalezy od sytuacji-ale kiedy siedzicie gdzies na przeciwko siebie za stolem, to mozna zdjac bucik i stopka po jego lydce i w gore... i ................

Gość mmmyhm
a tak żeby napisac coś w stylu -- wkłada język w jego usta albo - siada na kolana i robi słodkie spojrzenie ?????/

Gość dfiewoieoi
myślę, że miłe skojarzenia dostarczać będzie całowanie jego palców:P hmmm...całowanie za uchem, szyji i innych, indywidualnie wrazliwych miejsc ręką dotykająca jego uda nie mam weny:P

Gość dfiewoieoi
osz cholera...mysle, mysle i nie wiem jak podniecic faceta bez sciagania szmatek;O co za kobieta, a raczej babo-chłop ze mnie;)

Gość honest man
Ile masz lat? Gdzie chcesz to zrobić? Po co? Chcesz się z nim pobawić? Takie igraszki są ryzykowne. Z tego co widzę, jesteś jeszcze dosyć mloda. Moja rada: daruj sobie. Nie wolno się tak z nikim bawić w kotka i myszkę. Kiedyś ktoś się tobą zabawi i będziesz płakać.

Gość mmmyhm
pomóżcieeeeee

Gość dfiewoieoi
honest man - zwariowałeś? to tylko dodaje pikanterii i podkreca kurek z ogniem;) nie tylko orgazmy sa przyjemne...

Gość hihi haha huhu
patrzeć mu głęboko w oczy, bardzo zalotnie. dotykając jego klaty. szeptać świństwa na uszko :D :D :D całować wszędzie, palcami przeczesywać gęste włosy, dłonią gładzić jego rękę trzymającą Cie za głowe podczas całowania, potem dotykać szyji i pleców, a na koniec możesz wsadzić mu dłonie do tylnych kieszeni w spodniach :D

Gość honest man
Sorry, ale jeśli jakaś nastolatka chce się pobawić ze swoim chłopaczkiem albo kolegą, bo jej się nudzi, to to nie jest fair. Jeśli to ma być zamiast seksu, a on oczekuje współżycia, to takie robienie z niego debila nie pomoże. To jest wręcz po prostu głupie. Autorka powinna dokładniej opisać sytuację, wtedy może ktoś jej pomoże. A tak ogólnikami to sobie można w ścianę rzucać.

Gość dfiewoieoi
prowadzić jego reke po swoich piersiach i nizej wsadzac palce we włosy podczas całowania gdy siedzicie na przeciwko siebie, ułozyc nogi tak, aby jego kolano znajdowało sie miedzy twoimi nogami usiąsc na nim okrakiem - wydaje mi sie, ze jest to wystarczajco wymowne;) w czasie tańca/przytulania wprowadzac opuszki palców pod koszulke/spodnie z tyłu/ muskac palcem linie wzdłuz jego kregosłupa z tymi swinstwami do uszka to dobre;)

Gość mmmyhm
bo piszę z chłopakiem, z którym juz sie dawno widziałam , chociaz mieszkamy od siebie parę dobrych kilometrów..i piszemy takie właśnie rzeczy. a mam 17 lat

Gość dfiewoieoi
Honest, czy mi sie wydaje, czy to ty jednak nie byłes w zwiazku? Bliskość nie oznacza jedynie stosunku:O

Gość mmmyhm
A jak ten chłopak wypisuje mi ''-łapie za pupe -kładzie się na niej -ściska za tyłek i liże jej policzkek '' wiadomo że chce pisac o sexie, nie ?

Gość mmmyhm
dfiewoieoi :( jesteś?

Gość banda panda
oj gdzie sie podzialy relacje damsko-meskie, gdzie kazdy pocalunek czy dotyk nie sugerowal wyjscia do domu/ubikacji/gdziekolwiek zeby sie bzykac. mnie to juz osobiscie meczy, nie jestem cnotka, ale tez nie mam zamiary isc do lozka z kolesiem na 2giej randce, bo on mnie zlapal za piers i dla niego przyzwolenie na to jest jednoznaczne z przyzwoleniem na pojscie na calego. czy nie mozna na poczatku znajomosci sie stopniowo poznawac, chociaz prez pierwsze 2-3tyg, bez stalego pilnowania zeby on nie posunal sie za daleko, albo bez ciaglego psucia atmosfery, kiedy on probuje cie ublagac zeby jednak mogl skonczyc w tobie, a ty ciagle musisz odpiwdac nie. czy faceci nie moga uszanowac, ze niektore kobiety lpeiej sie czuje i seks bedzie dla obu stron przyjeniejszy jesli ona sie najpierw z danym facetem oswoi podczas pieszczot. czy niektorzy mezczyzni nie sa w stanie zrozumiec, ze skoro w momwncie uniesienia i probie przekonania dziewczyny do seksu deklaruje jej dozgonne oddanie, to skoro jest to sczezre to predzej czy pozniej i tak bedzie sie z nia kochal, wiec po co sie tak spieszyc..?

Gość dfiewoieoi
banda panda - hej! dlaczego kradniesz moje myśli??!;) hmmm...nie bardzo potrafie sobie wyobrazic jak to pisze? wchodzi na gg, pisze 'hejka, własnie łapię cię za pupę'?:D naprawde, jak to wyglada? nie wiem czy o seksie, w kazdym razie o bliskosci;)

Gość dfiewoieoi
no i jeszcze istnieje pieszczota słowna... cos w typie 'śniło mi się, że się kochaliśmy' albo cos w ten desen:)

Gość mmmyhm
nie, piszemy i raptem pisz ''wsadza język do jej ust'' i tak się rozwija...