Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi zrozumieć

Panowie dlaczego tak boicie się małżeństwa???

Polecane posty

Gość ja nie chce
berg.......... COZ TU ZA UMORALNIANIE.A PRZEPRASZAM JESLI ZABRZMI TO ZLOSLIWIE A CHYBA ZABRZMI,A JAKA WYZNACZYLES SOBIE GRANICE WIEKOWA?BO CHYBA NIE BEDZIESZ DO PIEDZIESIATKI KLIKAL NA KOMPIE \ U MNIE TO JEST TAK,ZECHCE ALE SIE BOJE,NIBY TO NORMALNE ALE.....TROCHE PRZERAZA

Gość ja nie chce
NO WLASNIE TEN PAPIEREK.SAMA SIE NIERAZ ZASTANAWIAM KTO WYMYSLIL TO WSZYSTKO,CHYBA MU SIE NUDZILE,HEEEEEEE

Gość ja nie chce
NAJORSZE JEST TO ZE JAKMOJ FACET O TO,WYPOWIE TE MAGICZNE SLOWA TO NIE WIEM CZY COKOLWIEK Z SIEBIE WYDUSZE

Gość uwolnic_krasnale_ogrodowe
Ja tez nie rozumiem po co to wszystko... jestem z moim facetem 2 lata, kochamy sie i wiem, ze mnie nie zostawi, nie musze miec na to zadnych zaswiadczen... a zresztą ślub to w dzisiejszych czasach żadne zaświadczenie o wierości :/ Jeśli kiedyś weźmiemy ślub to tylko dlatego, że babcie nie przeżyły by dziecka bez ślubu ;)

Gość ja nie chce
UWOLNIC....... TYLKO TYLE,Z BRANIE SLUBU Z POWODU BABC TO TEZ TROCHE BEZ SENSU,TO WASZE ZYCIE ALE SKORO ULEGACIE WPLYWOM

Gość berg berg berg
te jak to ujęłaś granice wiekowe wynikają z różnic biologicznych a także emocjonalnych i nie dla każdego są takie same podałem jedynie oczywiste przyczyny dla których mężczyźni nie śpieszą się z małżeństwem jestem z jedną dziewczyną od około 2 lat i obojgu nam to odpowiada, że nie mamy najmniejszej ochoty na małżeństwo a przedtem także nie zasilałem klubu kafeteryjnych prawiczków ta wiec nie muszę tylko klikać na komputerze :p nie wiem, kiedy i z kim będę chciał się związać na stałe nie wiem czy będę chciał

a ja tam z moim po niecałym miesiącu żartowałam o ślubie ;p on coś tam o dzieciach. ale i tak będę w szoku jak kiedyś mi się oświadczy w co raczej przy moim szczęściu wątpię bo faceci tacy są, chcą się zabawiać, chwalić przed kolegami dziewczyną, ale jakby powiedział, że to ŻONA to byłby zonk , by się śmiali wszyscy że taki tradycjonalista, że do 30 r.ż trzeba być wolnym ;/

Gość upupup
upupup

Gość bo po ślubie nie można już
dmuchać innych lasek, a każdy facet o tym marzy. Nawet jak ma ładną dziewczynę, którą kocha to zawsze wierzy że trafi się jeszcze ładniejsza, którą można będzie obrócić. Zresztą większość facetów obraca inne laski na boku. Jak dowie się dziewczyna to jest kiepsko, ale to nie koniec świata, a jak dowie się żona to jest gorzej bo trzeba bulić na rozwód albo alimenty. Poza tym większośc kobiet jest samodzielna do ślubu, po ślubie te pijawy zawsze chcą kłaśc łapsko na pieniądzach faceta

Gość zazwyczaj tylko wsiurskie
Polki marzą o ślubie. No i kobiety z krajów trzeciego świata. Normalnym kobietom z cywilizowanych krajów ślub wisi i powiewa. Niestety Polska to mentalnie Afryka.