Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

co Wam się dzisiaj śniło??

Polecane posty

a mi się śniło,że byłam w szpitalu na jakiś badaniach czy coś. I spotkałam tam studentów,którzy mieli zaliczenie na które musiała wejść jeszcze jedna osoba i poprosili mnie żebym weszła razem z nimi ,a to zaliczenie to była jakaś gra komputerowa typu strzelanka :D Ale niestety miałam najniższy wynik :( I jeszcze mi się śniło ,że byłam na jakimś koncercie typu gospel i zakonnica obcięła mi włosy nie wiem dlaczego. Ja to mam pokręcone sny :D

Gość Rumcajsowa Hanka
że dzisiaj poniedziałek i trzeba zapitalać do roboty :o

Gość Rumcajsowa Hanka
Na szczęście to był tylko zły sen :classic_cool: Dziś niedziela ! /chyba :p/

mi się śniło , że pracuję przy katastrofie lotnisczej i rekonstruuje wydarzenia itp , znajdowalam kawałki nóg, rąk itp

Śniło mi się, że mi się mąż na rybach utopił !! :o Masakra :( Pewnie dlatego, że pojechał wczoraj z kumplami na ryby i trochę się o niego martwiłam. Na szczęście już wrócił :D:D Cały i zdrów / no może trochę skacowany/ :p

Aż mu tego walącego piwskiem ryjka ucałowałam z radości jak stanął w progu :)

Gość brudas Ferdek
mialem sen ze bzykalem moja byla kobiete :classic_cool: az mi wacek stanal :(

Gość Rammdog
a mi sie snilo, ze lizalem Murzynowi penisa:o

Gość mi sie snilo ze zaliczylam
hiszpanski :) kurwa jak wstalam to bylam taka zla, bo jutro trzeba jechac na ten egzamin ...

a ja po przeczytaniu książki , "Kim byłeś" w poprzednich wcieleniach, ćwiczę sposoby poznania poprzednich wcieleń i śniło mi się ostatnie wcielenie. W ten sposób dowiedziałem się , że mieszkałem w tym samym mieście, żony ze snu wdowy , nie widziałem, bo miała czarny welon . No i kurna poprzedni pogrzeb, był bogaty i chyba musiałem być bogatym człowiekiem, a co najgorsze zapamiętałem , gdzie mnie pochowali i tam na starym cmentarzu jest ten charakterystyczny grób. Brrrrrrr

węgiel, potencjał emocjonalny, energia pozwalająca śniącemu na pracę twórczą. element napędowy. Wg Feuda także popęd seksualny. U męzczyzn, kurcze blade nie powiem....

bo to trzeba wciągnąć się w film, a ty myślisz o niebieskich migdałach, o moich synach, to i nic ci się nie śni.

A mnie się śniło, że byłam w szpitalu, który mieścił się w mojej szkole :O. Miałam mieć operację, ale tuż przed zorientowałam się, że zapomniałam z domu szczoteczki do zębów i wyleciałam do sklepu, żeby ją kupić. Tam sprzedawczyni pomyliła mnie z jakąś Renatą. Potem wróciłam do szpitala, a tam, w łazience, 3 chłopaków z mojej klasy grało na gitarach i nie chciało się wynieść. Dalej nie pamiętam. Poryty sen :D

Gość lallalala
IZa MIko-serio. lezala w moim lozku i miala straszna goraczke, nie wiedzialam co jej podac, pic nie chciala :O jestem babką :) ona byla jakos kolezanka :)

Gość mnie się sniła.....
1 wojna światowa walczyłem z karabinem :D ale ogólnie to nie było śmieszne,ukrywałem się w schronie,póxniej rodzina szykowała mi wyprawkę i musiałem isć walczyć.