Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kto chce schudnac na lato i kusic swoim ponetnym cialem na plazy?

Polecane posty

jw. W moim przypadku to niekoniecznie tyle schudnac , ile zmienic system zywieniowy - jem bardzo niezdrowo wynikiem czego jest moja anemia. No wiec postanowilam zmienic tryb odzywiania. Nie jem juz tyle slodyczy, chociaz korci mnie jak cholera. Bardzo lubie marchewki. Macie jakies inne rady co do zdrowego trybu odzywiania?

Bez obrazy ale zawsze śmieszą mnie ludzie, którzy na tydzień czy dwa przed wakacjami/latem nagle zabierają się za siebie. Trzeba było solidnie przepracować zimę, a potem tylko trzymać się tego co się osiągnęło i nie byłoby takich problemów.

hm... mialam dosc burzliwy okres w zyciu ostatnio, wiec jadlam niezdrowo z tego powodu. niestety, zaczelam czesto krwawic z nosa i dowiedzialam sie ze mam anemie. wiec teraz musze cos z tym zrobic. lepiej pozno niz wcale, prawda?

No niby. Jednak skoro miałaś problemy zdrowotne to Twoją motywacją nie powinna być chęć kuszenia facetów (i kobiet :P) na plaży, tylko chęć zadbania przede wszystkim o zdrowie :P

ale sama przyznaj ze tytul : 'Kto chce schudnac na lato i kusic swoim ponetnym cialem na plazy?' brzmi lepiej niz ' Jak sie wyleczyc z anemii ?' :P ps. kazdy chce kusic swoim cialem .