Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTAM SIE.OI

mam pytanie do osob znajac sie na programach komputerowych muzycznych

Polecane posty

Gość PYTAM SIE.OI

czy wie ktos jak zmontowac 40 piosenek w jedna calosc? zeby sie laczyly, zeby nie bylo tych 4 sekund przerwy pomiedzy nimi i zeby te 40 piosenek lecialo jednym ciagiem jako jedna dluga okolo 1 godz i 20 min? z gory bardzo dziekuje jesli ktos wie jak to zrobic

Gość PYTAM SIE.OI
prosze podpowiedzcie jak to zrobic jakim programem

Gość facet co cycki C lubi
potrzebny jest edytor audio . Jest to dziwny pomysł ale co kto lubi . Np Audacity (darmowy) lub płatny np Adobe Audition. Całość należy kolejno otwierać (utwory) no i zgrać usuwając ewentualne momenty Ciszy.

Musisz zgrać wszystkie piosenki do jednej ścieżki dźwiękowej (do jednego pliku) i bez żadnych przerw między nimi. O ile wiem, można to zrobić bezproblemowo w Audacity.

Gość PYTAM SIE.OI
hej dzieki za pomoc, a czemu dzwiny? to maja byc piosenki na wesele i nie chce by wszystko jednym ciagiem lecialo :) a jeszcze jakis pomysl?

Dziwny bo to daje coś nieeleganckiego , jeśli mieszamy różne utwory o różnym tempie to odsłuchanie (nawet po pijaku ) piosenki a brutalnie przechodzącej w piosenkę bo jest cokolwiek denerwujące. Co innego jeśli je mieszamy odpowiednio wyrównując tempo .(jak DJ )

Gość PYTAM SIE.OI
facet a masz pomysl jak zrobc miedzy nimi takie fajne przejscia? masz racje bo wolna sie skonczy a tu ni z gruszki ni z pietruszki majteczki w kropeczki zaczna leiec. jak takie fajne przejscia porobic dj-owskie? :(

można to zrobić w takich programach właśnie ale jest to czasochłonne ... przydałby się dźwięki łączące no i trzeba równać tempo tzn tak spowolnić / przyśpieszyć koniec piosenki aby wkomponował się w drugi utwór .

Gość PYTAM SIE.OI
masz raje duzo zachodu a wsele juz za 3 tyg. a ja dopiero pierwszy raz widze ten program wiec 100 lat mi zajmie wykasowanie przetrw a wieki zrobienie przejsc wiec sobie daruje i dam gosciom te 4 sek pomiedzy piosenkami na zlapanie tchu :) dzieki i fajny nik masz, ja mam C akurat ihihi

komputer DJ'a nie zastąpi . A nick jak nick , brak mi cycków stąd nick , ale pracuje nad tym nieustannie :)

Gość cool edit pro
też by się zdał... tez mam C - jak chcesz to ci oddam :P :O

cool edit to teraz Adobe Audition .

Gość cool edit pro
o kurde, naprawde?????? nie wiedzialam, juz dawno sobie sciagalam cool edita... :O ten adobe wszystko wykupi, teraz cool edita, wczesniej macromedie... :O:O

a cycki cóż przez internet to mi się nie udaje jakoś ;) .

Gość PYTAM SIE.OI
facet musisz w relau uderzyc i poszukac :) w internecie wsystkie maja Club D gorzej jak przychodzi do spotkania na zywo ihih

Gość cool edit pro
niestety ja naprawde mam c 😭

Gość PYTAM SIE.OI
cool a czemu niestety? ja sie ciesze ze mam takie, przynajmniej narzeczony ma co mietosic

Gość PYTAM SIE.OI
male cycki sa oblesnie wedlug mnie, a lub b, nie podskakuja jak sie idzie, nie ma za co praktycznie zlapac

Gość cool edit pro
bo mi się wszystkie bluzki w cyckach rozchodzą, albo większe muszę kupować... :O poza tym przez to się jakoś grubiej wygląda :O:O no i są niewygodne :O:O:O chciałabym mieć takie pełne A :) takie by mi sie podobały :)

Gość PYTAM SIE.OI
no grubiej sie wyglada to fakt, chociazby kasia figura wyglada jakby z 80 kilo wazyla przez te cyce, z tym ze ona ma bardzo obwisle, nie trzymaja sie na swoim iejscu.. chociaz jak na jej wiek to co ja sie czepiam ciekawe jakie ja bede miala :O :)

tak naprawdę cycki to nie tak ważna sprawa ;) , bo liczy się również temperament , na co komu cycki które są dostępne raz w miesiącu :)