Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdvjfdnvjkfdknvdjfkncvjkdfnc

Co to znaczy, że odtwarzacz MP3

Polecane posty

czyli żadnych baterii do tego nie trzeba? Bo ładowarki tam nie ma...

Gość facet co cycki C lubi
To oznacza iż jest on niewyjmowalny i nie można go wymienić ,czyli jak się zepsuje to mp3 do kosza. Tak jak telefon komórkowy po jakimś czasie będzie "słabo trzymał" tzn szybko się rozładowywał.

no a jak będę na wakacjach, to przecież komputera ze sobą nie zabiorę, więc gdzie podładuję :D? I jak naładuję przez KABLA USB :D to ile mi to potrzyma

jezu, a co to takiego ładowarka sieciowa?

Gość truskawkoholiczka
mozesz do kabla usb dokupic koncowke(ja taka mam) i wtedy mozesz ladowac tez z kontaktu moj trzyma na 'kilka dni' -tzn na dojazd do szkoly i spowrotem +nocne sluchanie ,wiec mysle ze dosc dlugo ale dokladnie nie wiem ile a z usb to tak samo jakbys z proadu ladowala tylko kabelek do kompa podlaczasz

nfdvjfdnvjkfdknvdjfkncvjkdfnc jezu, a co to takiego ładowarka sieciowa? i tym pytaniem porazilas mnie do tego stopnia ze wlosy miedzy zebami zaczely mi rosnac :O

jezu, a co to takiego ładowarka sieciowa? to jest takie coś przez co można ładować ze zwykłego kontaktu :)

Nie chcę tak, by było tylko z komputera przez USB. Chcę na wakację, na drogę żeby mi wytrzymał. No to w końcu jak to się ładuje ten wbudowany akumulator

no ze zwyczajnego kontaktu - sprawdż jakie masz wyjście z mpeka :) czy np mini usb a z drugiej usb i poszukaj w sklepach ładowarki do niego :)

dobra, a jak jest napisane, że ładowanie poprzez kabel USB lub ładowarkę, to ta ładowarka wejdzie do normalnego kontaktu? Czy trzeba dokupywać jakieś końcówki?