Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wronazwronek

W ciąży z żonatym

Polecane posty

Gość wronazwronek

Czesc dziewczyny, proszę pomózcie, kompletnie nie wiem co robić! Pół roku temu poznałam przez internet chłopaka, na początku były spacery, rozmowy, kawa itp. Po kilku miesiącach stało się poszliśmy do łóżka, chłopak sprawiał wrazenie ze mu na mnie zalezy, jednak trochę dziwiło mnie ze nigdy nie zaprosił mnie do swego rodzinnego miasta, a czesto sam tam wyjezdzał na weekendy, mówiac ze jedzie do rodziców. W miescie gdzie ja studiuję wynajmował pokój w hotelu robotniczym gdyz tu pracował. JA mieszkam na stancji, bo studiuję tu i pracuję. Kilka dni temu dpowiedziałam sie ze jetem w ciąży, myslałam ze skoro jemu na mnie zalezy to nie bedzie to problemem. Jednak on kiedy mu powiedziałam nalegał na usunięcie, to jednak nie lezy w mojej naturze i moralnosci i wiem ze nigdy tego nie zrobię. Gdy mu tak powiedziałam przyznał że w swoim miescie ma żonę i 2 letnie dziecko..... Jestem zagubiona, siedzę i płaczę, niewiem co robić. Jestem na 3 roku studiów zaocznych, pracuję, mieszkam na stancji kilkadziesiat km od domu? co dalej w takiej sytucji robić? moze któras z was coś takiego przezyła?

Gość a po co sie ruchasz bez gumy
? głupia jestes jakas czy co?? jak mozna sie walic bez zabezpieczen??? o moze on ma hiva?

Gość wronazwronek
prosiłam o rady a nie o dołowanie mnie zabezpieczalismy się, to była wpadka, pewnie była nieszczelna prezerwatywa.. :-(

Gość pozostaje ci tylko
złożyć pozew o alimenty jak się dziecko urodzi. I wcale nie kpię, niestety :(

Gość wronazwronek
nie znam dokładnie adresu zameldowania jego :-( boję się powiedziec rodzinie, bo czy ktos mi uwierzy ze nie wiedziałam iż żonaty??? Kiedy kilka dni temu powiedział mi jaka jest sytuacja, dostał w twarz i kazałam mu spier***** od kilku dni nie mam z nim kontaktu i niechce miec narazie :-(

Gość choj ci w oko
nie trzeba bylo mu dawac doopy ... trzeba bylo z tym pocczekac kurfa... 🖐️

Gość kurde to masz problem
ale wiesz jak się nazywa i w jakim mieście mieszka, mam nadzieję?

Gość bbbbbbbbbbbbbb
trafilas na meska kurfe ich jest duzo na SWIECIE, ponad wiekszos facetow....

Gość wronazwronek
choj ci w oko ---- spier****** zapyziały smierdzący prawiczku, zal ci dupę sciska ze nigdy sobie nie użyjesz? znam nazwisko i miejscowość naszą klase i inne portale juz obszukałam, dziwiłam się własnie ze nie ma na zadnym konta, on zartował wtedy że ma za duzo wrogów...

Gość dowiaduj się przez jego
miejsce pracy jakoś tak sprytnie

Gość perfumoholiczkaa
mozecie mnie zuanc za wyrodna ale ja bym usunela dziecko ,skazujesz dziecko na zycie bez ojca ,nei masz kasy -nie jestes wstanie sie utrzymac a dziecko kosztuje nie 200zl przynajmiej 600zl na miesiac -wiem bo sama mam .Mam kolezanke w podobnej sytuacji do twojej tez poznala faceta byli ze soba rok i jak zaszla w ciazy okazalo sie ze facet ma zone jedno dziecko i drugie w drodze-dzieciorb -jak sie ksonczylo ,ze matka ja utrzymuje te grosze co jej placi na nic nie starcza -laska ma zmarnowane zycie ,zaden facet na nia nie spojrzy .Jesli masz okazje to do 3 miesiaca usun ,ja bym sie nie zastanwiala -jak masz problem zeby to zrobic W Angli robia to bez problemu idziesz i masz a nie tu wielkie haloo. Zmarnujesz zycie sobie i dziecku tyle ci powiem

Gość nie jestem pzreciwniczką
aborcji ale bez przesady-to nie jest dramat na skalę zmarnowanego życia!!!!

Gość perfumoholiczkaa
tak ci sie wydaje nie bylas w takiej sytulacji moja kolezanka zaluje do teraz mowi wiadomo kocha sowje dziecko ale mowi ze zmarnowala sobie zycie ,zaluje ze nie usunela

Gość bubu22
dlaczego za raz ma usuwac. przeciez moze urodzic i oddac do adopcji .

byłam w takiej sytuacji! Żyję i mam się świetnie, córka 23 lata też.Nie jestem sama ,jest ok.Dramatycznie to wszystko wygląda na początku

Gość perfumoholiczkaa
usuwac zeby meic czyte sumienie ja juz raz usnelam i nie zaluje ,mam jedno dziecko i mi wystarczy ,drugie pokrzyzowaloby moja cala przyszlosc jak bedzie trzeba usune jak zajde -zabezpieczam sie pod kazdym wzgledem

Gość no i masz..........
biedna żona :( kolejna kandydatka na bywalczynię topioku "Gdy mąż ma dziecko z inna kobietą"

kobieta szuka wsparcia bo facet ją oszukał, więc dajmy spokój tej aborcji! Do autorki- szukaj namiarów na tatusia i już!!!

Gość Zadna aborcja
Podpisuję się pod Bazienką. Bazienka pozdrawiam- słodziaku.

Gość panna z dzieckiem ma na ogół
przeyebany żywot dokładnie. Znalezienie partnera życiowego graniczy z cudem, i na dodatek jest na pozycji przegranej, pomińmy sobie chory humanitaryzm moherowych beretów, a urodzenie dziecka np chorego, przekreślenie dokumentne i dożywotnie korzystanie z wibratora, albo jakiś pijany menel z łaski przerucha, otrzepie kutasa i sobie pójdzie.

Gość perfumoholiczkaa
:) usuń:) ja sobie nie wyborazam miec dziecko pozostawiona sama sobie ,moze mam za slaba psychike ale dla mnie to by byl koniec swiata

Gość wronazwronek
niechcę usuwać!!!! jestem w 8 tyg ciąży wiem że rodzice mi pomogą, może na początku bedą w szoku ale pomogą czy mam zabić dziecko tylko dlatego że ojciec okazał się fiutem???

Gość zbulwersowana pomarańczka
Szlachetnego piździska to Ty kobieto nie masz za grosz! szanuj się!

przecież nikt cie nie zmusza.Spokojnie. Skup się na danych tatusia

Gość bubu22
a czy myslalas o oddaniu dziecka do adopcji?

Gość perfumoholiczkaa
wronazwronek twoja sprawa ,do 3 miesiaca to jeszcze nie dziecko to plod ale o tym podyskutowac mozna tylko z moherem albo z ksiedzem ,ktory za przestepstwo uwaza nawet uzywanie prezerwatywy . Rob co chcesz ,ale dla mnie to glupota pakowac sie w cos gdzie na starcie jestes przegrana -brak kasy -gadanie ludzi -brak faceta -dziecko nie ma ojca -szukanie na sile faceta ktory pokocha ciebie i cudze dziecko

Gość perfumoholiczkaa
no i zycie na lasce rodzicow -perspektywyw zaje nie ma co;)

Gość wronazwronek
niechce oddawać do adpocji chce je urodzic i wychować moja mama siedzi w domku więc mysle ze po skonczeniu maciezynskiego zajmie sie wnuczką/ wnuczkiem a ja wróce do pracy mysle ze nie mogłabym spojrzec w lustro gdybym wyskrobała własne dziecko...

Gość panna z dzieckiem ma na ogół
syn szwagierki ożenił się z dziewczyną dzieciatą, niby wszystko jest w porządku, ale szwagierka nazywa siebie babcią przeszywaną, bardzo przyjemna perspektywa dla dziecka, jak na podwórku, inne dzieci będą wołali "znajda"......

Gość perfumoholiczkaa
wronazwronek to chyba ja tylko mam taki wredny charakter ...