Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolo23

Brak seksu w związku...ona nie chce pomocy !!!

Polecane posty

Witam Drogie Panie jaki i Panów ! ...może dziwi Was fakt, że czytany właśnie post pisze mężczyzna...no cóż, mam problem i może akurat ktoś z Was pomoże mi go rozwiązać :) Postów takich jak ten było zapewne na tym forum jak i w całym internecie tysiace. Dla niektórych może się okazać, że mój problem jest błahy, dla mnie niestety jest on ciężkim orzechem do zgryzienia. Przejdę może do rzeczy...mam 23lata i jestem z moją ukochaną od 5lat (oboje jesteśmy w tym samym wieku). Bardzo ją kocham, zależy mi na niej i chciałbym spędzić z nią reszte życia. Niestety coraz trudniej jest mi żyć bez zbliżeń. Nie mieszkamy razem, ona studiuje(mieszka w akademiku), a ja pracuje...spotykamy się 3-4 razy w tygodniu. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami...od dawna bardzo ją pożadam, niestety ona nie chce seksu....na domiar złego nie idzie z nią na ten temat porozmawiać, odrazu się obraża, focha, nie wiadomo z jakiego powodu. Jeśli chodzi o jakiekolwiek zbliżenia fizyczne to czasami pieścimy się oralnie ale i to rzadko :( nie mogę już tak wytrzymać, niekiedy ciężko mi ją zrozumieć ale ją kocham ponad wszystko....

Gość Marek-wawa
Spytaj jej się o co chodzi... niech jasno postawi sprawę. Ja bym sobie poszukał innej ;)