Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zalamana

przyjaźń damsko męska, to tylko ból...

Polecane posty

Gość ona zalamana

miałyscie kiedys tak, ze facet na którego zawsze mogłyscie liczyc, kótry był, wspierał, przytulał, zakochał się i nagle czar prysł...? to straszne i co dalej, jak życ bez takiej osoby która byla wszystkim, co rocic?

Gość ulla la
ale w kim się zakochał?

Gość lolonitka
To jest normalka czar zawsze pryska....

Gość nie ma przyjaźni damsko
męskiej - wiem coś na ten temat ;)

nie wydaje mi się aby \" ze facet na którego zawsze mogłyscie liczyc, kótry był, wspierał, przytulał\" to sięmiesciło w definicji przyjaźni :O szczególnie przytulał i przesadne wymaganie co do wspierał widziałaś żeby 2 faceci przyjaciele się przytulali? :O

Zakochał się? No to sie dziwisz? Pewnie nie odwzajemniłaś i masz babo placek. Stwierdził, że nie będzie na ciebie wiecznie czekać.

Gość aga ciupaga
ja widzialam zeby dwaj faceci przyjaciele sie przytulali;) wieeele razy.

załóż jeszcze 5 takich topików na pewno ci ulży:)

Gość aga ciupaga
geje nie, ale bardzo indywidualne osobniki. najebani byli ładnie, ja prowadzilam auto a oni się przytulali na tyle i mówili sobie jacy to są zajebiści...:) Jeden był moim chłopakiem.

Gość rudda
miałam tak samo Też sie przyjaźniliśmy podobnie jak autorka do czasu kiedy on wpadł i musiał wziąć ślub cywilny to sie na mnie jakby "obraził" Tez nie rozumiem czemu zonaty facet nie moze być przyjacielem....

Gość ona załamana
On zakochał się we mnie i teraz chce juz tylko żebysmy byli razem lub calkowicie zerwali znajomośc, nie odzywa sie do mnie jeden dzień a to już jest straszne... chce napisac, ael nei wiem czy to dobry pomysł....

Przepraszam, ale dla mnie to takie teksty są chore. Może wspierać, może przytulać, mozna na niego liczyć, ale katastrofa, jak się zakocha. To chyba jakas choroba - czerpanie od kogoś pod hasłem przyjaźni, ale totalny brak zaangażowania. A przepraszam, po co chcesz dzwonic?

Gość ona załamana
bo to jest tak, ze mnie ktoś zranił i ja teraz nei jestem gotowa na zwiazek chociaz mi bardzo na nim zależy....

E tam. Nastepne hasło \"Nie jestem gotowa\". Ale bierzesz sobie od niego ile wlezie - na to jakoś jestes gotowa.

Nie dziwię sie chłopakowi, ze postawił ultimatum. Brawo dla niego. Jak nie jestes gotowa na związek, trzeba było nie wchodzic z nim w relację.

Gość srutututumajty z drutu
mieszanie przyjaźni z milościa nie jest wskazane

Gość ona załamana
droga karolowa to on chciał takich relacji, my zaczeliśmy się przyjaxnic jak był jeszce w związku, poxniej ja byłam, poxniej ktos mnie zranil i on bardzo mi wtedy pomagal... A my oboje sobie duzo daliśmy, chciażby poczucie, że zawsze możemy na siebei liczyc i to działalo w dwie strony...