Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana35

Tabletki antykoncepcyjne DIANE- 35

Polecane posty

Gość Diana35

Hej:)..właśnie skończyłam pierwszy listek Diane- 35..dziś rozpoczyna mi się tygodniowa przerwa..jeżeli chodzi o cere, to nie widzę jakiś efektów, raczej jest tak jak było wcześniej( czyli nie jest tak żle:), nie przytylam, a jeżeli chodzi o powiękzsenie piersi, to owszem, sa nieco większe...:P..ale niestety popęd płciowy sie zmniejszył:(...w pierwszym tygodiu stosowania tbletek strasznie bolała mnie głowa, ale naszczęście ustała..i to tyle jeżeli chodzi o skutki uboczne....mam nadzieje ze po skoczeniu drugiego listka będą jakieś widoczne poprawy.. wiele przeczytałam na temat Diane- 35.. i boję się ze jeżeli przestane brać te tabletki, to wszystko co złe powróci i to jeszcze ze zdwojoną siłą:/..mam tu na myśli głównie trądzik i małe piersi:P...napiszcie o reakcjach swojego organizmu po zakończeniu kuracji Dainą- 35..i przez jaki okres stosowaliście te tabletki antykoncepcyjne..?.proszę o szybką odp...pozdrawiam

Gość eda217
witam! ja stosuje dopiero pierwszy listek diane i dobrze sie czuje oprocz tego ze teraz przy koncuuu zaczynaja mnie bolec piersi:/a tak poza tym ok