Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga ciupaga

Co zrobic jak przyjaciel eksa wyzna milosc?

Polecane posty

Gość aga ciupaga

Ta historia jest bardzo zawila ale przedstawie ja krótko: Paczkę Sebka poznałam ponad 5 lat temu, Sebiastian zaczął mnie podrywać, zostaliśmy parą. Tamci zostali moimi kumplami. Na ich czele był X - najlepszy przyjaciel Sebka, mój z czasem też. Lubiłam go, był przystojny, chyba nawet przystojniejszy od Sebka, jajcarz nieziemski, na imprezach to wlasnie z nim lubilam tanczyc najbardziej, flirtowalam z nim. Byłam z nim nawet raz na weselu, bo jego panienka zawiodla 3 dni przed impreza:/ Sebastian nie był zazdrosny, bo ufał nam obojgu. Po 3 latach postanowilismy z Sebkiem zamieszkac razem, wynajelismy mieszkanie w innym miescie. Rok później dowiedziałam się, że mnie zdradza, wyprowadziłam sie i wrocilam na stare smieci. Nie spodziewalam sie, ze paczka Sebka bedzie sie zachowywala jakby nic sie nie stalo. Zapraszali mnie do siebie na imprezy w gronie 3 pary, ja i XX. On mnie pocieszał, pomagal wyjsc z dołka, zaczelismy sie spotykac tylko we dwoje, potrafil poprawic mi humor. Minelo troche czasu i XX powiedzial mi podczas spaceru ze sie we mnie zakochal juz dawno temu kiedy bylam z Sebkiem i zebym byla z nim. Jestem skołowana, nie spodziewalam sie.. Czy to w ogole moze sie udac? Czy powinnam? Czy to w porzadku? Zalezy mi na nim, ale to jednak przyjaciel eksa, nie wiem jak zareaguje na to srodowisko:(:(:(

Gość aga ciupaga
:/ no dobra, tylko na mój topic nikt nie odpowiedział. Wyraziłam się niejasno? Nikt nie był w takiej sytuacji? Czy o co chodzi?

ex okazał sie dupkiem - wiec nad czym sie zastanawiasz? jesli mu wierzysz i ufasz to co Cie obchodzi byly facet?? jesli nie jestem pewna jego uczuc to w to nie wchodz, bo moze sie okazac ze facet sie Toba bawi... ale jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz.