Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STAR_TRECK

kolejny wielbiciel skośnookich

Polecane posty

Gość STAR_TRECK
hahahaha tak to sobie tlumaczcie, że to może jakaś japonka pisze ;) poza tym chcę wam powiedzieć ,że w azji kobiety nie są nawet w połowie tak zawistne jak wy. POczytajcie jeszcze opinie innych facetow to się zupelnie wkurwicie ;) a wy co ? nie latacie za jakimiś murzynami obleśnymi? Polacy uchodzą za bardzo przystojnych w europie

Gość STAR_TRECK
no przepraszam Was polki, ale azjatką śmierdzą cipki rybą a ja to uwielbiam... dupa im wali stolcem.. to tez kocham was na to nie stac kooorwy!! :classic_cool: uwielbiam azjatkowe włosy pod pacha :classic_cool:

Gość ja tez wzdycham do kolegi
tak sie sklada, ze ja lece na murzyna, ale nie czuje sie upokarzana i bita jego wackiem :D :D : D o jeny, ten tekst to sie komus udal :D :D wszyscy gadac jak potluczeniu, bo nie ma sensu uogolniac, sa ladne azjatki, sa ladne europejki, kwestia gustu. a wy jak dzieci z podworka, co w gruncie rzczy ludzi innych ras znaja tylko z filmow, klocicie sie jak prymitywy.

Gość hhhhhhhhhfgfhfgfghfhfghfhgfh
Zazdrosny koleś, o to zepolki ubiegaja sie za murzynami i arabami... I teraz proboje wzbudzic w nas hehe poczucie winy :D:D:D jestes głupi, rozgryzłam Cie.

Gość gr_di
żaby mieć piękną kobietę- nieważne azjatkę, arabkę, szwedkę, czy kogokolwiek, to trzeba samemu byc pięknym, star_treck :) no i trzeba umieć o nią zadbać i zarobić na to, żeby pięknie wyglądała i pachniała... i znów westchnę do Nordyków...ach....

Gość Don Wano
pewnie baba go zostawila dla murzyna czy araba :classic_cool:

Gość cebularz
azjatki to tylko skosnokie dzifki :o nie są nawet ladne.. i mądre..

Gość hehebuaha
a co? murzyn wyruchał ci partnerkę? pewnie chujka maszs kiepskiego, syfilityku :)

Gość STAR_TRECK
pewnie nie byłaś w japonii więc nie wiesz. Są bardzo mądre , często wyksztalcone , pracowite i dobrze wychowane . No i piękne przy okazji ;)

Gość dobra stronka z tymi japonkami
dobrze świadczy o azjatkach istnienie takiej strony jak "japońskie kurwy" :) dziwne, że nie ma stron typu "szwedzkie kurwy", "holenderskie kurwy", "czeskie kurwy"... ja pierdolę! ale wy zjebani jesteście...

Gość STAR_TRECK
śledzę czasem tak to forum z ciekawości i jestem zalamany bo dopiero polki to dziwki są !

Gość STAR_TRECK
tak ,a polskich kurew to wogóle nie ma może mi powiesz? o japonkach tworzy się często takie strony bo faceci je często oglądają

Gość dobra stronka z tymi japonkami
dobrze, że Ty byłeś- pamiątkę pewnie masz- hehe... ale dotknąłeś klu- "są dobrze wychowane"- masz kompleksy koleś! idź do seksuologa, albo psychiatry- ja nie muszę mieć "dobrze wychowanej" partnerki Tyranie jebnięty! moja partnerka ma mieć własne zdanie, a nie być wychowana, kretynie!

Gość gr_di
Tatuś Cię bił w dzieciństwie? Upokarzał? Nie chwalił? Tylko ciągle same wady? Czy nie było tatusia? Terapia, synku Ci się przyda. Nie masz dziewczyny! I nigdy nie będziesz mieć! Żadna Cię nie zaakceptuje! Ani nie pokocha! Azjatka też nie! Bo jesteś kupką kompleksów! Lalalalala !

Gość STAR_TRECK
jestem zakompleksionym fiutem, zadna polka mnie nie chce bo wygladam jak kupa na smierdzacej dupie pijaka.. :D

Gość STAR_TRECK
jeszcze jak mieszkalem w japonii to byłem z japonką przez parę lat ,a teraz chwilowo jestem sam bo żadnej polce na razie sie nie zakochalem jak w tamtej. Jestem wybredny i tyle

Gość stasio...rewolwer
a ja nie musze sie lampic, ani na azjatki w necie, ani na żadne inne, bo mam swoje slonce w realu - najpiekniejsze na swiecie- moge go dotknac, moge calowac, moge wszystko i wiem, ze ono mnie kocha i akceptuje, a ty gnojku zamknij swoj zjebany ryj- jakbym cie spotkal, to bym ci za to obrazanie polskich kobiet tak zajebal w ryj, ze sam bys wygladal do konca zycia jak azjata, popaprancu.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
zakompelsiony mowie wam, pewnie zadna polka go nie chce :D

Gość azjata
a ja bym ci jeszcze bambusa w tłustą dupę zapakował ;-]

Gość uważaj żeby koń nie przejął
inicjatywy, bo ci trzeba będzie baobab potem, nie bambus pakować :)

Gość gr_di
ja myślę, że nie tylko Polka, ale w ogóle nie układa mu się z babami i tyle, więc sobie wymyślił jakieś wytłumaczenie na to, że nie ma baby, no bo co ludzie powiedzą... żałosne... wiesz co, star_treck? oczywiście się do tego nie przyznasz, ale kobiety wyczuwają takich facetów na odległość, którzy mają problem w relacji z płcią żeńską. jeśli nad tym nie popracujesz do końca życia będziesz walił gruchę oglądając kogokolwiek. to smutne...

Gość gr_di
no ja nie mieszkam wśród azjatów, ale przechodząc czasem przez warszawę trochę jestem przerażona ich wysypem; faceci azjaci wyglądają, jakby mieli zaraz nożować, a kobity wszystkie są w ciąży i wyglądają jak tanie tirówki (strój, higiena itd.) teraz piszę o tym niezależnie od wywodów star_trecka- dawno juz to zauważylam.

Gość gr_di
najgorszy hardcore pod tym względem to przeżyłam u ginekologa na elektoralnej; umowiłam się na 16:oo na wizytę, wchodzę, a tam w poczekalni siedzą cztery azjatki-każda w ciązy, po chwili z kibelka wyłażą kolejne dwie też w ciązy, za jakieś 10 minut za gabinetu wychodzi jeszcze ich pięć (trzy w widocznej ciązy) i jakiś jeden azjata z plikiem pieniędzy wystającym z kieszeni, z izolatki (tam gdzie leży się np. po podaniu znieczulenia) wychodzą kolejne dwie... hardcore... w wyglądzie przeciętne, ale ubrane trochę jak menelki, albo tirówki właśnie...i ni w ząb się z nimi dogadać- ani be ani me- nie znaja słów dzień dobry, przepraszam, proszę, choć mieszkają tu nie tak znowu krótko. właśnie. u azjatów drażni mnie przede wszystkim ich izolacja, nieasymilowanie się i ignorancja, polegająca na tym, ze jak nie pracuja w budzie z chińszczyzną, to ani jednego słowa po polsku nie próbują się nauczyć, w przeciwieństwie do innych obcokrajowców.

Gość haha-właśnie
nie nacieszycie się zbytnio tymi swoimi dobrze wychowanymi azjatkami, bo one traktuja polske jak kraj tranzytowy do lepszej europy, w ktorej wyjda za bogatych, zaradnych facetow, a nie takich cieniasow jak wy ;-] dlatego im to zwisa, czy znaja podstawowe formy grzecznosciowe po polsku, czy nie. swoja droga nie nazwe tego dobrym wychowaniem ;-]

Gość martunia-martunia
ja nie mam uprzedzeń, ale byłam na stypendium w niemczech i mieszkałam tam z chinka- masakra. co za syfiara! nie sprzatąła po sobie, nie mylła wanny, całymi dniami łaziła w pidżamie...rozwaliła prysznic- nie wiem jak zdołała, bo miała tak z 152 cm i ważyłaa może z 45 kg...były też ze mną czeszka, rosjanka i holenderka- każda się bardzo starała- dzieliyśmy się obowiązkami, gotowałyśmy, częstowałyśmy, a ta Xien nic. dodam tylko, że jako jedyna nie potrafiła nauczyć się w stopniu podstawowym mówić po niemiecku... takie są moje doświadczenia.

Gość stary ...
nie umiesz czytać, kołku?

Gość niewazneddd
ja bylem z poł azjatką w zwiazku przez pol roku, i co? zdradziła mnie głupia szmata!!!!!!!!!!!!