Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STAR_TRECK

kolejny wielbiciel skośnookich

Polecane posty

Gość ccccccccyc
stol pysk gejuchu :classic_cool:

Gość gr_di
na przykład po tym, że nie spotykam azjatek lekarek, prawniczek, pracownic w korporacjach, a np. czarne kobiety, hinduski i arabki tak. jakoś wciąż spotykam azjatki, które nic nie robią, albo są w ciąży, albo są prostytutkami. wszystko w tym temacie.

Gość tyś nie babinicz
tyś kmiocic :) idź zwal se gruche przy sushi !

Gość a ja lubię szwedki

Gość sedcjjjjjjj
stary... Przeczytaj frajerze jeszcze raz ranking. Nie wiem gdzie ty tam widzisz 80% słowianek idioto. O tym, ze jesteś debilem świadczy również to, że nie odróżniasz zaniedbanych wietnamej od zadbanych jhaponek.

Gość azjatki wyglądaja jak klony
jakoś jestem facetem, a zupełnie mi się nie podobają...

Gość stary ...
pokaż mi zatem te najlepiej zarabiające skośnookie azjatki, cwelu :) nie powiedziałem, ze wśród najlepiej zarabiających jest 80% słowianek, tylko w ogóle wśród pań na wybiegach mody, nie zmienia to faktu, że najmniej jest tam skosnookich kobiet z azji, a wśród najlepiej zarabiających nie ma ani jednej- są germanki, hinduska, słowianki i jedna latynoska.

Gość sedcjjjjjjj
Stary jesteś idiotą. Blondynka nie równa się Polka. Po co wstawiłeś ten link? Co tam chciałeś pokazać? Że białych modelek jest na pęczki? Właśnie dlatego wolimy te co jest ich mało. Tylko tacy przecietniacy jak ty ogladają się za przecietnymi kobietami jakich pełno.

Gość sedcjjjjjjj
Pieprzysz stary pryku. W światowej czołówce jest taka mała azjatka z płaska twarzą, tylko nie pamietam jak się nazywa. Nawet grała w jakimś filmie o wyscigach samochodowych.

Gość nie dla was kurwiarze
Gość no teraz sie ubawiłam
takie, co ich mało...uhahahaha...dobre.... Azjatek samych skośnookich jest ponad 2 miliardy Europejek 350 milionów, z tego na świecie jest tylko 1,8% naturalnych blondynek (blondynów też)

Gość sedcjjjjjjj
Mrowiec ma ryj jak dresiara, a Siwiec druga dresiara. Pozostałe sa ładne, ale osiołku to sa wyjatki. Jak Polka tak wyglada, to nie umówi się z normalnym Polakiem. Pomyśl o tym, bo Ciebie na taką nie stać.

Gość dlatego ty wybrałeś te
na które cię stać- tanie i ich dużo ;-]

Gość sedcjjjjjjj
zadnego z was leszczyki nie stać na porzadną ładną japonkę.

Gość a są takie w ogóle-

Gość sedcjjjjjjj
no teraz sie ubawiłam takie, co ich mało...uhahahaha...dobre.... Nastepny osioł wrzuca do jednego wora co popadnie. Porównajmy Polki i Japonki. Kogo jest wiecej? Które są w wiekszej ilości ładne? Wiele Japonek wyglada jak laleczki. http://yfrog.com/18kociakj

Gość tragiczna jest....
no kolo, jak ty o takich japonkach myslisz, to sie pod tym nie podpisuje ;-/

Gość jasne jasne
\"takie polki\" to wyjątek, a każda japonka wygląda jak ta z wybiegu- idź opłucz twarz zimną wodą, chłopczyku.

Gość sam jestes laleczka
zcwelony klawiszu

Gość laleczkę to ja ci wyślę pocztą
żebyś podrażnieniem na kaczce się nie nabawił- dmuchaną

Gość sedcjjjjjjj
ale się frajerstwo burzy :D :D :D Banda cweli i prawiczkow. Możecie tylko o takich Polkach pomarzyć. O japonkach także. Jesli ujadający frajerzy uważacie, ze Polki są takie piekne to wstawcie tu foty waszych dziewczyn i szybko rozstrzygniemy spór. na temat kafeteryjnych zazdrosnych pasztetów co tu ujadaja się nie wypowiadam, bo wiadomo, że nie w smak im. na tym zakończny dyskusje, chyba, ze ktorys z was ma atrakcyjną dziewczynę i pokaże jej foto.