Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nes-quik

niemowlak-karmienie w nocy

Polecane posty

Gość nes-quik

Witajcie, prosze o radę. Mój synek ma nie całe 7 tygodni. Na początku karmiłam go nawet co godzinę, taki głodomor z niego. Teraz karmię go ok godz. 20 potem ok 24:00 potem zwykle ok 3:00 lub 3:30 i o tej godz jest sajgon... potem budzi się już prawie co godzinę aż do rana... jestem tym zmęczona bo tej porze jestem najbardziej zmęczona i śpica... próbowałam go przetrzymac ale bardzo płacze i faktycznie widzę że jest głodny... pochłania pierś.... Próbowałam dawac herbatkę to owszem wypije ale dopija piersią bo jest nadal głodny... Co mi doradzicie w tej sytuacji?? Chciałabym aby przerwy były dłuższe...:(

Gość juz niedlugoooo
musisz byc cierpliwa. Ja moja tez karmilam co 1,5 godziny do 2 az skonczyla 3 miesiace i samo jej sie zmienilo

Gość mini81
nie martw sie u mnie jest tak samo. Jedyne wyjście- dosypiać w dzień.

Gość nes-quik
jesli chodzi o to czy się najada- myslę że tak. Był ważony jak miał 6 tygodni /bez dwóch dni/ to ważył 5700g.

u mnie było podobnie . Teraz moj synus ma prawie 5 miesiecy i zazwyczj w nocy je raz i to nad ranem . Chociaz czasami zdarzaja sie dwa karmienia . Moge cie zapewnic ze bedzie lepiej , niestety trzeba to przetrzymac .

Gość gość
przez praktycznie 10 miesięcy karmiłam w nocy co 2 godziny, przywykłam, nie było tragedii, teraz odstawiłam od piersi i daje w nocy tylko wode, mały je raz góra dwa razy a ja co 2 godz się budzę sie z przyzywczajenia i patrze jak on smacznie śpi;););)

Gość gość
*a ja co 2 godz się budze z przyzwyczajeniatak miało byc:)

moze potrzebuje twojej obecnosci i dlatego sie tak budzi . czytalam gdzies ze mleko nad ranem jest mniej tresciwe ,po zatym tez to przechodzilam i mninelo :)