Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nekana myslamii

Mam 24 lata i poważny wybór przed sobą.. Pomocy ludzie bo inaczej zwariuje!!!

Polecane posty

Gość Nekana myslamii

Skonczylam licencjat z filologii angielskiej. Chcialam byc nauczycielem, ale po tym jak zaczelam uczyc w szkole jezykowej stwierdzam ze to raczej nie dla mnie, bo zaczynam miec problemy z gardlem a to dopiero pierwszy rok pracy! Poza tym.. ciezko jest u mnie w regionie dostac prace w szkole panstwowej typu podstawowka, a w gimnazjum wiadomo jak jest.. Zastanawiam się co dalej.. Nie wiem czy jest sens zeby robic magistra z angielskiego, skoro jest jak jest.. No i zastanawiam sie co robic.. Czy rozpocząc jakiś nowy kierunek od początku typu finanse i rachunkowosc ( licencjat), czy iść na magisterke na logistyke ( znalazlam szkole gdzie mozna zrobic ten kierunek bez ukonczenia licencjatu z tej dziedziny). Co byscie zrobili na moim miejscu? Dodam ze z matmy malo co pamietam, ale jakos moze dalabym rade.

Gość Powiedz sobie PIEPRZYĆ TO
Porzuć cywilizację, wyścig szczurów i irracjonalne lęki i wyimaginowane problemy. Zdobądź się na to i zamieszkaj w lepiance... ... taka jest moja rada :classic_cool:

Gość Liczka na sibka
Wg mnie finanse bo w finansach zawsze prace znajdziesz. W logistyka to taka nowosc ze w sumie nie wiadomo..

Gość fyli23
jak mieszkasz gdzieś na ścianie wschodniej to zapomnij o logistyce 🖐️

Gość Kamilka Kamila Kamilka
Wybierz to co ci sie podoba a potem sie doksztalcaj caly czas.

Wydaje mi sie ze dobrze miec cos w zanadrzu oprocz jezyka.. Mysle ze logistyka moze byc dobra o ile mieszkasz w miescie w której są duze magazyny

Gość fyli23
logistyka to nie tylko magazyny :o ale faktem jest ,że jak nie mieszkasz w duzym mieście gdzie jest dużo firm to dyplom z logistyki możesz powiesić na ścianie :p chyba ,że będziesz organizować zaopatrzenie do zieleniaka starej stasiakowej :D

Gość a dlaczego ma zapomnieć
jak mieszkasz gdzieś na ścianie wschodniej to zapomnij o logistyce DLACZEGO???

Gość no jak to dlaczego
kluczowa dla logistyki jest infrastruktura drogowa , a tam są jej szczątki poza tym same małe miasta bez dużych firm gdzie są działy logistyki , no ewentualnie sporadycznie coś się trafi 🖐️

Gość pomóżcie proszeeee wass
l;ogistyka fin i rach tego jest po uszyy pozatym jest to ciezkie i bez podstaw ani rusz

Gość Ta sama osoba
Słuchajcie ale nie sadzicie ze po finansach i rachunkowosci w sumie mozna w kazdym biurze znalezc prace, a po logostyce juz nie"?

Gość Ta sama osoba
Stara? Phi W obecnych czasach czlowiek do 30 stki sie ksztalci!!