Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala54321

czas najwyzysz na sex

Polecane posty

Gość lalala54321

jestem z chloapkiem juz ponad rok. i przez ten rok nie uprawialismy sexu. i nie widzial mnie nawet bez majtek. ostatnio wspominal cos o tym, ze zeby zwiazek sie utrzymywal potrzbeny jest tez sex. ale mowil to tak bez obrazy i nie kaze mi nic robic na sile. ja jestem dziwica i mam 18 lat. on ma 22. chcialabym w sumie juz z nim wspolzyc ale jedynym problemem by tego dokonac sa moja wystacje wargi sromowe ;| checi mam, on tez. kochamy sie. ale poprostu mam jakis wstyd, krepacje. boje sie reakcji. ;/ co on zrobi gdy zoabczy pomiedzy moimi nogami \"cos\" czego pewnie u innych jeszcze nie widzial. poza tym kiedys \"podchwytliwie\" wyslalam mu zdj dziewczyny takie z neta z takimi wargami. i powiedziala ze ona mu sie nie podoba. nie mowil ze wargi, ale ze nie pociaga go ogolnie. nie wiem co robic..

Powiedział tak,żeby Cię nie urazić.Jak byś się czuła,jakby Ci powiedział,że ta laska ze zdjęcia mu się podoba i chętnie by ją puknął? Skoro Cię kocha,to jesteś dla niego pociągająca.Nie przejmuj się drobiazgami.

Gość moooominek
z twoimi wargami jest wszystko ok.to z twoim faciem jest chyba cos nie tak.gdybys potrzevowala pomocy pisz.damy rade.zaopiekuje sie twoimi wargami,