Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze doradzcie mi

No nie wiem jaki makijaz mi pasuje

Polecane posty

Gość prosze doradzcie mi

mam sukienke na wesele w kolorze jasny róż , bizuteria srebrna z cyrkoniami, delikatna no i beda biale sndałki na małym obcasie. Do kościola tez załoze białe bolerka, takze klorystycznie wszytsko asuje problem taki, ze Nie wiem jaki makijaż pasuje bedzie mnie malowała pani kosmetyczka, ona sie zawsze pyta jaki sobie zycze, a ja nie mam pojecia jestem brunetka o ciemnych piwnych oczach

Kurcze... trochę ciężko dobrać makijaż do takiego stroju, gdy ten jest delikatny i jasny a włosy i oczy masz ciemne. Proponuje perłowy cień do oczu, tusz do rzęs, podkład i ewentualnie róż. Żadnego eyelinera czy innych poprawiaczy brwi i oprawy oczu!

Gość prosze doradzcie mi
no wlasnie mam ciemne oczy , napewno podklad poprosze, bo ja mam buzie po usowaniu blizn a wiec troszke trzreba jeszcze popudrowac, chyba oprosze o pomalowanie zres bo mam dlugie wiec to podkresle i jakos delikatnie cieniem oczy , usta sobie mazne blyszczykiem, cche zeby naturalnie wygladalo bo ladnie wtedy na zdjeciach sie wychodzi

ja mialam taka sukienke w kolorze jasny roz,i zdecydowanie odmowilam makijazu w kolorze rozowym-bo wygladalabym chyba jak rozowa landrunka,wiec pani kosmetyczka pomalowala mi oczy czarna kredka,siwym cieniem,i troszke wlasnie rozowym,pieknie wygladalo,ale ze wzgledu na to,ze mialam dosc mocno zaakcentowane oczy,zrezygnowala z rozu do policzkow i kolorowego blyszczyku. Podklad oczywiscie mialam,bo cera niezbyt ladna byla przed okresem-wszedzie mialam brzydkie krostki.