Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdrętwiałaRękaPytającaDziewczy

tabletki anty = drętwienie, mrowienie ręki

Polecane posty

Biore tabletki Mercilon dziś już 9 tabletka moje 1 opakowanie i od wczoraj delikatnie mam zdrętwiałą prawą rękę i czasami tak jakbym ją zależała bo czuje mrowienie i jakby była trochę napuchnięta mimo iż tego nie widać ja to czuje. Gin coś na ten temat wspominał, że może tak być. Czy któraś z Was tak miała i czy to minęło, a może odstawiłyście tabletki bądź zmieniłyście na inne ?

Gość antoine
miałam tak, ale mineło, trwało to około poltora tygodnia :) to jeden ze skutków ubocznych, więc pewnie Ci minie po jakimś czasie, nie zmieniaj narazie tabl :)

aha :) mam nadzieję, że i mi przejdzie, a jeśli nie to skontaktuje się z ginem. Czytałam ulotkę i pisało tam o drętiweniach części ciała, ale jeśli wystąpią takie objawy należy odstawić tabletki. :/ Narazie nie jest to dla mnie aż tak bardzo uciążliwe a z tabletek niechce zrezygnować dlatego pewnie będę tę chwilę odwlekać i mieć malutką nadzieję, że mi również to minie. :)

Gość antoine
tak, ale Ty mówisz, że masz morwienie. a mrowienie i dretwienie to troche różnica :) tak mi się wydaje. mi przeszło , więc myśle że i Tobie przejdzie :) pozdr