Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy to wszystko jstttt

Juro idę do ginekologa i tak strasznie się boję...

Polecane posty

Jestem dziewicą, mam 18 lat. Byłam już raz u gina, dwa lata temu i .... to bylo straszne :/. To bolesne badanie śni mi się po nocach, naprawdę. Dałabym wszystko, żeby tam nie iść, ale okoliczności mnie zmuszają. :O

Gość
ja bym nie poszła :O

Gość Aleksandraaaaaaa
Ja też powinnam, ale mam inne zmartwienie. Nie boję się bólu, ale wstydu. Nie mam biustu :O Tylko dwa małe trójkąty :O Może to Cię pocieszy???

Gość Aleksandraaaaaaa
Pistacja, a co Ci dolega?

muszę... mam jakiś syf przy wejściu do pochwy, tzn. wg. zdjęc na googlach tak właśnie wyglądają kłykciny kończyste!! :O Masakra jakaś, no bo jak DZIEWICA może mieć CHOROBĘ WENERYCZNĄ? No ale co zrobic, musze sie dowiedziec co to za cholerstwo, bez sensu bylo by z tego powodu przeniesc sie na tamten swiat.

Gość
ja tez przez tzytzki do lekarzy nie chodze :classic_cool:

Gość Aleksandraaaaaaa
Pewnie złapałaś w publicznym wc :( Był tu topic o tym.

2 lata temu "wykryto" u mnie nadżerkę, dostałam jakies globulki (3 rodzaje) żadne nie pomogły ale ginekolog powiedział że stan zapalny póki co minął... poszłam znowu 4 tygodnie temu i się dowiedziałam że wygląda to gorzej niż wyglądało, zrobili cytologie i czekam na wyniki... :( za pierwszym razem była druga grupa więc boję się tego co mi jutro powiedzą :(

ide do innego teraz, ale i tak sie boje :( czy badanie dziewicy może w ogole byc niebolesne? :O

Gość Aleksandraaaaaaa
Przerwa, ale Tobie jeszcze urosną,a mi nie :O Jak ja mam się rozebrać przed ginem? Myślicie, że powinnam go uprzedzić, że jestem płaska? Bo tak by było chyba najlepiej (już widze jego minę).

Aleksandraaaaaaa - pamietasz moze jak sie ten topik nazywal? chetnie bym poczytala...

Gość Aleksandraaaaaaa
Pistacja, bardzo Ci współczuję :( Życzę zdrowia! Ja też coś u siebie podejrzewam, ale wstydze się iśc do lekarza :( Wiem, że to głupie, ale nic na to nie poradzę.

Gość ailsa24
a kto wam kaze pokazywac cycki ginowi????

Gość
ta urosna mi poprzez skalpel :O 🖐️ zresztą opuszczam ten temat nie lubie o takich zboczonych lekarzach gadac :( nawet ciezko mi slowo ginekolog w realu wymówic :O jakos mnie to odpycha , obrzydza i nie wiem co jeszcze:o

Gość Aleksandraaaaaaa
No ja musiałabym, bo problem dotyczy własnie piersi :( Postawcie się na miejscu takiego lekarza. Przychodzi do Was kobieta na badanie piersi, rozbiera się,a tu nic :O Nie lepiej uprzedzić? Autorko, wpisz w wyszukiwarkę kafeteryjną "kłykciny kończyste" i wyrzuci Ci chyba 20 topiców.