Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaello

Jakie były śmieszne teksty Waszych nauczycieli?

Polecane posty

Gość Michaello

W przypadku moich nauczycieli było to m.in : "Nie radzę tam grzebać", " Ja się wcale nie będę szczypać" , "Co to jest,przedszkole jakieś?" , "Dziewczyny, was to tylko w łeb strzelić" , "No to ja teraz wyłowię kogoś z dziennika do odpowiedzi" , "Wasza wiedza mnie oszałamia" , " Ja cię uświadomię" , "Wyjaśnię to pojęcie ,bo wielu z was się na to nadziało" "Wyjmij tą głowę a plecaka" , "Czy będzie cisza, do jasnej pogody?" "Chcecie ,żebym się czepiła,to się czepię " "A wy macie robić to co macie robić" "Mnie nie obchodzi, co wam wypada i z czego " "Ja myślę ,że ktoś ma nierówno pod sufitem" "To idź się wyspowiadać" "W tym sęk" "Osobom, które mają zeszyty szczątkowe, oraz tym którzy mają w nich groch z kapustą, nie popuszczę ! " "Nie sprawdzę tego ,ale sprawdzę" "Za chwilę was docenię " "Nie jestem waszą koleżanką i nie życzę sobie ... " "Jeżeli jeszcze do was to nie dotarło,to dotrze to szybko" , siostra katechetka na początku roku szkolnego "Najpierw ja będę was uczyć, a potem wkroczy ksiądz" klasa w śmiech od razu "Ja wam nie popuszczę! " "Koniec mojej dobrej woli,koniec! " "Ja też jestem człowiekiem" "Ja nie będę was pałować"

Gość Michaello
Ale co do ostatniego tekstu - mnie nauczycielka spałowała, to były najlepsze chwile w moim życiu :)

Gość uyt
:{_)(*&^%$###@!

''bo jak ci te linijke na glowie złameeee...'':P ''a ty sie znowu spaźniasz'' :o

Gość no jak to
"i rysujemy SZCZAŁKE" to na matmie bylo. a najlepsze teksty mial pan od PO i fizyk.

Gość my tu gadgadu a
Ja miałam chemiczkę cud starej daty :D Jej teksty spisywałam na tyle zeszytu, ale już go nie mam a szkoda, bo naprawdę perły wyjątkowe ;) Nie tylko teksty ale i sposób w jaki to mówiła - POEZJA! Np. kumpel przy tablicy połaczyl jakies cosie chemiczne dwa takie same to chemiczka w dziki szał i : "ty zboczencu! takie rzeczy to tylko w holandii :o"... Ogólnie jechała po płci męskiej a w mojej klasie 30 chłopa, więc chadzała pomiędzy łąwkami podśpiewując "gdzie ci mężczyźni...." :D

Gość Kasiakowa23Wawa
"gdyby glupota umiala latac,to byscie sie pod sufitem pozabijali" "rece opadaja i nie tylko one" Moja anglica z LO,fajna babka,dobry nauczyciel,ale wkurzyc sie potrafila:D

tekst pani od fizyki- A teraz będziemy łączyli KOLOROWYMY KABLAMY\" ;) polonistka do kumpla słuchającego walkmana( hehe stare czasy) - wyłącz to RADIO!!! Matematyczka pyta o wzór na pole kwadratu, kumpel -2ax2b a matematyczka po chwili ciszy-\"STUKNIJ SIĘ W GŁOWĘ\" facet cos pisal na tablicty, koleżanka prosi- proszę pana a co tam jest bapisane bo ja nie widzę, a on\" to kup se antenę satelitarną!\" Facet od historii- \"Ludzie pierwotni byli przyjemni w dotyku :) \" \"CO WY MYŚLICIE,ŻE JA JESTEM ŚWIĘTY MIKOŁAJ,ZE WAM TRÓJEK PONASTAWIAM? :D \"Co ty tak machasz tą ręką pod ławką? zaraz plam nazostawiasz!! :D \"chYBA SIĘ Z GŁUPIM PRZEZ SCIANĘ MACAŁEŚ\" :D

\'czuje sie w tej szkole jak kurwa - placa mi za stawianie pal\' szczalam przez cala lekcje :D 'mowimy o wezach, a nie o twoim wezyku tomus' 'nie lap mnie za slowka, bo ja cie zlapie za cos innego'

Gość Majka*1*
Tekst biologicy: "Przy Was mi wszystko opada, nawet piersi" ;)

Gość bolechudiyan
Historyk z liceum zwykł mawiać: "Właśnie obnażyliście swoją mieliznę intelektualną" a z gimnazjum: pocałuj mnie w pompę :classic_cool: :) cóż... Gościu od geografii z ilceum ciągle mówi jakies wierszyki ,poza tym ma swoje teksty alarmujące , np: "zaczynamy nasz teatrzyk" - mowi, zanim zacznie pytać :P pierwszy semestr nazywa dorzynkami a drugi wykopkami .. :O nikt go nie lubi :D

na lekcji W-f chłopaki po dzisiejszym dniu wydłużymy wasz stosunek z dziewczynami o 15sekund. kiedyś w zawodówce nauczyciel do mnie po odpowiedz przy tablicy " No Krzychu zasłużyłeś dziś na 10sekundową pochwałę wzrokową" Do kumpla na matmie nauczycielka : Co robisz? - wale konia! To może ci pomóc, szybciej dojdziesz! brechta na maksa przez następne 20minut lekcji i jeszcze masa innych tekstów których niechce mi się pisac w tej chwili

A jeszcze do mnie na warsztatach nauczyciel wypadł z tekstem: - Tacy jak ty S..... to jedynie mogą pomarzyć o pracy bo gorszego lenia to w życiu nie widziałem, chociaż nie bo dziś pewnie chciała ci się ruszyć twoje klejnoty i napluć mi do herbaty. -chwile później zjadłem jego kanapkę jak wyszedł z warsztatów a plułem mu zawsze jak miałem okazje na warsztatach.

Gość nasza pani historyczka
zawsze bylo pelno smiechu:) · Wtedy to zaczęto budować domy rozwiązłych pań. · Społeczeństwo wielkich kontrastów społecznych. · Lekarze chcieli dziwnymi metodami doprowadzić do śmierci głowy Stalina. · Konsekwencje dla zwłok Stalina były straszne. · Związek Radziecki otrzymał pomoc od Związku Radzieckiego. · ... i wtedy, kiedy Izrael był Egiptem... · W Hawanie na jednego mężczyznę przypada przeciętnie 1,2 prostytutki. · ...po złapaniu przywódców, w tym tego Świetlistego Szlaku · Tu na tablicy jest napisane...(mija chwila) Co jest napisane?! Gdzie jest napisane?! · Nie musicie nic robić, tylko udawać, że słuchacie.

Gość
" Załóżmy"- tak mówiła polonistka, " Serdeńka moje"- kochana biolożka :) ," zatem doświadzczenie"- miły głos fizyczki, " Patrzcie w moim kierunku"- geograficzka, "Synek idź do tablicy" - matematyk, " Podnieście dupy"- szurnięta muzyczka, " .

Gość
"Czemu się spaźniasz'?"- wychowawczyni do chłopaka. " Ładnie namalowałaś stopnie, ale pomógł ci kolega- chwalił mnie ironicznie nauczyciel z PO, stopnie wojskowe myliły mi się:).

Gość a ja nie doczytalam do konca
moja nauczycielka jak nie miala juz sily to zucala kreda i mowila JA IDE SPRZATAC kochana byla :P

Gość Scarlet1976
*Darwin prezgiął pałe z tymi małpami"-Biologia 2"Nie będę dwa razy powtarzać za raz mi płacą","Pracować w rękawiczkach to tak jak uprawiać sex przez telefon"-praktyki zawodowe:):):)

"teraz zadanie druge przykład ge, tylko używać cyrkela!I obliczyć jiks i jigrek" dokąłdnie tak, i to bardzo wyraznie matematyczka mówiła :D

mój trener, a zarazem wf-ista..co drugie słowo to \"kurwa\", ale w nieco inny sposb..\"kura\".. mój wychowawca wf-ista..do kolegi: \"co Ty? podobaCi się tak ona? Ale ona przecież chodził z B. Ja bym sie nie chciał po czyiś plemnikach ślizgać\".. :classic_cool: gośc od matmy: \"ja wam pokażę kto tu rządzi\".. pani od polaka: \"dzisiaj się popytamy, zobaczymy kto zapracuje sobie na spotkanie ze mną na ustnej maturze\"..po pytaniu (kolega dostał =2)..ale Ty się do mnie nie przyznawaj nawet, że Cię uczyłam.. :o

Gość taka ja 21
na PO przy mustrze: Kobiety, ordery do przodu Na angielskim:Anna, behave your self na biologii: nauczyxoelka do kolegow: wyjmijcie te rece spod lawki, co gejami jestescie:D

"Stalin był zaskoczony że Rosjanie zaatakowali związek radziecki." "Ten kto tego nie przeżył oczywiście umarł" "Jak dziewczyny pomogą to trzeba je wykorzystać" "Ale to nie ma znaczenia co wyjdzie" "Zniszczenia braku nabywców" - to było w książce Nauczyciel: W kryzysie ci się wszystko przypomni. Koleżanka: Ja już mam kryzys. "Wynik jest dobry, ale nie wiem czy jest dobrze" i the best of "Po co ja tu jestem" :D

"módlcie się o zdanie matury, ale do św. Judy- patrona rzeczy niemożliwych" :D "nie siedźcie obok siebie-głupota spotęgowana jest niebezpieczna" :)