tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uihi Napisano Czerwiec 17, 2009 dobry pomysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobrze ci radze Napisano Czerwiec 17, 2009 uważaj bo cie i tak dorwie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 a może powiesz o co ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazda323j 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 to jaki nick teraz bedziesz miała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dextter jackson Napisano Czerwiec 17, 2009 lubie dmuchac laski z rozdwojeniem jazni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 się zastanowię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobrze ci radze Napisano Czerwiec 17, 2009 przeproś!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazda323j 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 to zmien tylko nie mow ze to ty bo znowu cie dopadnie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 kurwa ty dobrze ci radze weź patelnię i wyjeb se w czerep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazda323j 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 to do mnie? :o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 nie do ciebie mazda, to było do dobrze ci radzę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 tesco nie zmieniaj nicka. pierdol przyglupa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczoruś32 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 dziewczyno co ty wypisujesz , już nie moge tego czytać:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazda323j 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 no własnie,w sumie nie zmieniaj ci co cie znaja dobrze wiedza jaki jest prawdziwy twoj nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Ewela ale wiesz, tyle ich jest - real, lidl, auchan, e.leclerc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 mazda - ten jest prawdziwy, ale widzisz - na pierwszy rzut oka, ci co znają mniej, to się mylą :O ktoś ma bardzo smutne życie, skoro z uporem godnym lepszej sprawy tak mi moje chce tutaj uprzykrzyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dextter jackson Napisano Czerwiec 17, 2009 dmuchanie laski z 2 osobowosciami to tak jakbym mial do dyspozycji 4 otwory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazda323j 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 kaczorus przeciez to nie ona,ktos sie nacpał i znalazł zajecie:o zenada:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham dextera jacksona Napisano Czerwiec 17, 2009 oj figlarzu Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 ale to nie dyskonty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 dex - jak na moje matematyczne zdolności to by było raczej sześć niż cztery :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazda323j 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 ja wiem ktory jest twoj prawdziwy:D a jemu sie znudzi wkoncu,albo zaatakuje inny nick,nap moj:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 tesco tez nie jest dyskontem ale ma dyskontowe ceny do tych nieogarniętych - nie będę się za podszywa tłumaczyła i żadnych tekstów że jestem pusta w moją stronę, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maryśkaaaaa Napisano Czerwiec 17, 2009 jezu gdzie nie spojrzę to tesco na topie , to juz nudne jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 mnie też to nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 elvirka, a literki to rozróżniamy???? ale bardziej niż nudzi to mnie to smuci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 elvirka, tobie juz podziekujeme. dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazda323j 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 niektorzy nie cztaja dokładnie tylko pobierznie dlatego nie zauwazaja roznicy pomiedzy twoim nickiem a tego palanta:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maryśkaaaaa Napisano Czerwiec 17, 2009 to po co o tym piszesz ciagle? daj juz spokój i nie zasmiecaj kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach