Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irie

odpoczynek od drugiej połowy?!

Polecane posty

Gość Irie

ja i mój chłopak delikatnie mówiąc, nie jesteśmy do siebie zbyt podobni. różni nas praktycznie wszystko: od znajomych, po sposoby na spędzanie wolnego czasu, aż po inne zdania na każdy temat czy postrzeganie świata. jak więc łatwo przewidzieć, kłócimy się dość często. czasem faktycznie krzyczymy, czasem się nie odzywamy, a czasem po prostu piszemy nieprzyjemne rzeczy. wczoraj, po kolejnym takim nieodzywaniu, W. napisał mi, że cały dzień o nas myślał. że bardzo mnie kocha, że jest tego pewien na 100%, że mu na mnie zależy, ale że nie potrafimy się dogadać. że jego zachowanie dotyka mnie, a moje jego. i 'może czas żebyśmy trochę odpoczęli od siebie i przemyśleli to wszystko...?'. nie rozumiem tego. nie potrafię tego ogarnąć. wkurzyłam się nie na żarty. no bo.. czy jak się kogoś kocha to chce się od niego odpoczywać? i czy nie powinno być tak, że problemy się rozwiązuje, a nie się mówi 'zróbmy sobie przerwę' i się czeka? wg mnie to zwykłe tchórzostwo, to uciekanie przed problemami i tyle. mówił, że chce się ze mną ożenić, być do końca życia.. a po 8 miesiącach bycia razem chce ode mnie odpoczywać? napisałam mu wiele przykrych rzeczy. że jego 'kocham' jest nic nie warte, bo mówi tak, a robi inaczej, że mnie zawiódł.. i że może skasować mój numer, bo już mu nie będzie potrzebny. ale i tak nie wiem co o tym wszystkim myśleć..

Ma kogoś na boku - ale narazie to tylko adoratorka --- prawdopodobieństwo 80 % ---- źle mu z tym ze sprawia Ci ból i on i Ty jesteście nieszczęsliwi dla twego dobra chce separacji 10 %, ma Cię dosc - 10%

Gość Irie
ale ja go znam i jestem pewna, że tu nie chodzi o inną kobietę.

Gość fgjmhmk
pewnie macie po 18 lat?:O

Gość Irie
po 20, a co to ma do rzeczy?

znasz znasz;) to poczekaj jeszcze trochę;) poznasz pewnie od innej strony

Gość jaaaaa007
mialam taka sama sytuacje!! on chcial odpoczac . . . wiec sie zgodzilam bo i tak nam sie nie ukladalo :/ ale mialam nadzieje ze wszystko sie ulozy a wiesz czego sie dowiedzialam?? i to od naszych wspolnych znajomych.. ze on sie spotyka ze swoja kolezanka.. jezdzila do niego na pizze, na piwko.. no i po jakims czasie rzucil mnie a zwiazal sie z nia, wiec badz czujna. Faceci od tak nie chca odpoczywac od partnerki on zostawia sobie otwarta furtke do Ciebie jakby z inna mu nie wyszlo

oj tam faceci faceci, kobiety robią to samo - "tez mówią że chcą odpocząc a maja już nowego adoratora;)