Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

collins

jakie prezenty na wieczór panieński? Help!

Polecane posty

Jutro idę na wieczór panieński- dodam, że mało znam pannę młodą, a jej koleżanki to już w ogóle... Wiem, że miłym gestem byłoby, gdybym coś kupiła... tylko nie wiem co :( Dodam, że mam ograniczone fundusze, a w dodatku nie mogę się z nikim złożyć, bo nawet nie mam namiarów do pozostałych dziewczyn... Podsuńcie mi jakieś pomysły na fajny prezent :)

Gość driverkaa
ja jak szłam na wieczór panieński kupiłam Martini, ulubiony trunek szwagierki. Ale dostawała też rózne fikuśne majtki, wałek jakiś na męża, koszulke dostała z jakimś tam fajnym napisem koniec wolności etc. Dostała też tanczącego pluszowego grającego penisa :0 smiesznie było

ja nigdy nie byłam na panieńskim; wiem trochę- tylko ze słyszenia... hm.. może alkohol to nawet dobry pomysł :] z tym, że nie wiem, jaki ona pija :/

Gość driverkaa
jak nie wiesz jaki alkohol to kup typowo damskie coś, jakies słodkie winko, albo likier, malibu... to jest zawsze trafiony prezent.

Gość fizjoterapeutka
kup jakieś dobre wino

przeszukałam fora... kupię wino i jakąś książkę o masażu partnerskim :) Dzięki dziewczyny! :)

Gość MalutkaSyrenkaaa
Cześć ;) Dziewczyny, doradźcie;-) Za 2 tygodnie mam wieczór panieński i zastanawiam się nad prezentem dla przyszłej Panny Młodej;-) Znalazłam na emilosc.pl fajną, seksowną bieliznę ;-) Który z tych zestawów Wy byście wybrały? : emilosc.pl/hannahbody-p-5632.html?cPath=55_343_173 czy ten : emilosc.pl/kompletpamela-p-297.html?cPath=55_343_173