Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawo pracy

Mogą mi nie dać dyplomu?

Polecane posty

Gość prawo pracy

Niedawno bronilam licencjat, szczesliwie sie udalo. Jest tylko maly problem. Mam isc do dziekanatu po zasiwadczenia i za miesiac po dyplom a mi powiedzieli ze jak nie oddam legitymacji to mi nie dadza dyplomu! Jesczcze baba sie na mnie darla ze mam nie oszukiwac i lepiej zeby legitymacja sie znalazla. A ja jej naprawde nie mam od czasu tegorocznych juwenaliow, a na ostatni miesiac nie chcialo mi sie wyrabiac nowej. I ja sie pytam czy oni maja prawo tak mnie szantazowac? Przeciez im nie udowodnie ze mowie prawde

Gość Magdalena***
no a legitke sie odaje? ja chcem na pamiątke k u RWA :O

Gość dfgdfg
może być problem. jak się nie znajdzie to za rok dopiero odbierzesz.

Gość Magdalena***
ja sie bronie 29 czerwca i k u rwa przy odbiorze dyplomu sie oddaje legitke czy jak

Gość prawo pracy
No u nas kazali oddac, mimo ze podbita jest do konca pazdziernika :/ jak dla mnie to glupota

Gość hfcjcjcfyhkhg
a tam u mnie pisze sie oswiadczenie. że się zgubiło i tyle

Gość Magdalena***
to se k u r wa zrób od nowa legitkę , ja tez zgubilam ja juwe rok temu po pijaku to baba mi kazała daco gloszenie go gazety i wtedy dopiero mi zrobiono nową :O

Gość dfgdfg
ja przed obrną oddawałm

Gość mam podobny problem
nie mam legitymacji, bo nie chciało mi się wyrabiać nowej, na jesieni się bronię i tak myślę, że znając moje szczęście to się przyczepią do legitymacji i nie wydadzą mi dyplomu. Legitymację przy odbiorze trzeba oddać, ale nie wiem, czy tak ostatecznie, czy może da się zrobić jak z paszportem czy dowodem przy zmianie, że jakoś ją unieważnią i oddadzą na pamiątkę.

Gość Magdalena***
dac ogłoszenie do gazety ze zgubilam , a za to sie płaciło chyba z 30 zł + noiwa legitka:O:O paranoja kórwa

Gość prawo pracy
No teraz juz chyba za pozno zeby robic nowa bo jestem po obronie. Chyba ze rzeczywiscie z tym ogloszeniem.

Gość baba z dziekanatu
owszem, musisz oddać legitymację przed odebraniem dyplomu. A to, że ktoś ma podbitą do końca października, to nieważne akurat, bo w momencie obrony traci się status studenta.

Gość prawo pracy
no dobra ale ja tej legitymacji nie mam... A nam nikt wczesniej nie mowil ze bedzie potrzebna

Gość makabreska
tez mialam taki "promblem", pisze w cudzyslowiu poniewaz okazalo sie ze panie z dziekanatu nie robia z tego wiekszego problemu, pisze sie po prostu oswiadczenie o zgubieniu tego dokumentu i tyle, ale jest to tylko i wylacznie ich dobra wola, poniewaz powiedzialy mi takze (co jest dla mnie nieco dziwne, ale ponoc prawdziwe), ze w sumie to powinnam przyniesc zaswiadczenie z policji o zgubieniu poniewaz jest to dokument ze zdjeciem, i ktos cos moze na ten dokument probowac zalatwiac, aczkolwiek ja NIGDY nie slyszalam zeby cos sie na legitke zalatwial :) ja na szczescie znalazlam ja, ale bylam pewna ze po prostu sie zawieruszyla, po kilka miesiecy po slubie zylam na dwa domy, jeszcze nie wszystko poprzenosilam do nowego i wiecznie bylam na walizkach