Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita28

Kiedy po porodzie można do wc?

Polecane posty

Gość jowita28

Kiedy po porodzie można do wc? ile trzeba leżeć? kiedy chce się pierwszy raz po porodzie zrobić siusiu, kupke?

nie wiem jak teraz ale ja lezałam 2 godz na porodówce a później poszłam na salę nie dałam się zawieźć wózkiem a do toalety poszłam jakos kilka godz po porodzie sikać

ja musiałam poleżeć ze 2 godziny bo miałam ZZO a później sama pomaszerowałam na sikanie

Gość wwwww
jak się jest bardzo zmęczonym to można iść do toalety dopiero na drugi dzień a tak to sobie skorzystać z basenu, jeśli się nie wytrzyma. Pielęgniarek to wcale nie dziwi.

Gość ja poszłam
jakies 2-3 godz po zrobic siku. Gorzej było z kupą. Tu juz pomoc musialy czopki glicerynowe, tak z 3 dni po (dziekowałam ze istnieje cos takiego jak lewatywa przed porodem, bo gdybym musiala isc zaraz po porodzie to chyba bym zwariowala z bolu)

Gość abraja
ja wstałam tak po godzinie i poszłam sie umyc i siku u mne mówili żeb najszybciej jak bezie sie chcialo robic siku i kupke ;)

Mi tez kazali szybko wstawac. Nie pamietam ile, ale kilka godzin po , bo rodzilam cala noc prawie i spalam troche. Ale zarz wsatwac, pielegniarka asystowala. Kupka byla na drugi dzien, bo ja nie mialam lewatywy.

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7