Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eating disordersss

Czy to wg was nieprzeciętny napad obżarstwa?

Polecane posty

Gość eating disordersss

Właśnie zjadłam: -grapefruita -pudding czekoladowy "serduszko" -dwie małe kromeczki z bagietki z kremem czosnkowym -całą czekoladę :(:(:( I to wszystko w przeciągu 1,5h...

Gość eating disordersss
i jeszcze garść truskawek :(((((

Gość kwikacz
eeee jaki tam napad...

Gość njakby nie ta cała czekolada
to by było w porządku

Gość eating disordersss
ale mnie sranie wzieło :-O

Gość eating disordersss
No właśnie nie wiem dlaczego ją zjadłam :O Po prostu dawno nie jadłam czekolady :-P i znalazłam jedną w szafce kuchennej. Zrobiłam sobie kawę i zjadłam najpierw jeden paseczek, a potem... Jestem beznadziejna :(

Gość eating disordersss
Żadne sranie, po czekoladzie? :D

Gość njakby nie ta cała czekolada
tak z 2 -3paseczki to było spoko , ale cała

Gość zaparcie murowane

Gość to na 100 procent
BULIMIA

Gość eating disordersss
raczej nie moge teraz doopy odkorkować stękam na klopie ,czuje że wystrzeli jak korek od szampana

Gość eating disordersss
Jestem przed okresem, to może dlatego... W ogóle miałam dziś ciężki dzień. Ale od czasu do czasu zdarzają mi się takie napady. To chyba kompulsywne jedzenie :( Na szczęście nie jestem otyła, mam 175 cm wzrostu i ważę 65 kg, ale i tak cholernie mnie to męczy. No i chciałabym zrzucić tak z piątkę...

Gość to na 100 procent
hahahahahahhaha UWIELBIAM PODSZYWACZY:D::D:D

Gość to na 100 procent
oo to duzo wazysz-ja mam 173 i waze 52:d

Gość eating disordersss
Tyle że ja później nie wymiotuję... Mam nadzieję, że nie zwracacie uwagi na tego podszywa (który nawiasem mówiąc, chyba jest nie w formie, bo ani nie jest śmieszny, ani oryginalny)

Gość to na 100 procent
aha-myslalam,ze masz bulimie;)To ok...pozdrawiam

Gość eating disordersss
to na 100 procent - raczej Ty ważysz malutko :-) Mam BMI 21 z hakiem, ale jestem generalnie dość mocnej budowy - mam tzw grube kości (i to nie jest ściema :P), trochę mięśni... Wymiary 96/64/96, w udzie 55-56 cm.

Gość to na 100 procent
tak?no moze...to ok...ja za to ma okropny CELLULIT.bleeeeeeeeee

Gość dla mnie to nie jest
normalne zeby cos takiego nazwac napadem obzarstwa.... ja normalnie zjadam z 2 razy wiecej kalorii na raz, w 30 minut. przeciez to bylo normalny posilek!

Gość eating disordersss
wszystko mam szczupłe i zgrabne tylko łeb mam jak dynia, waży z 10 kg i w szyi mam 53 cm

Kochanie nie martw się, to na pewno nie bulimia o ile później nie wymiotujesz, a i z obżarstwem nie jest tak źle :) Pofolgowałaś sobie i czy komuś coś się stało? Poza tym znam osoby (przyznam, ze sama do nich należę) które potrafią zjeść "za jednym posiedzeniem" o wiele wiele więcej. Wagę do wzrostu masz bardzo sympatyczną, wszystko zależy od grubości kośćca również, więc się nie przejmuj. Nie można sobie odmawiać małych przyjemności, a tabliczka czekolady nie jest z pewnością skrajnym obżarstwem :) Wyglądasz pięknie i ta czekoladka i parę innych drobiazgów na pewno Ci nie zaszkodzi.

Gość eating disordersss
Na pewno nie masz wielkiego cellulitu ważąc tak malutko :) Pewnie trochę przesadzasz. Mogę polecić pływanie i peeling kawowy, ale nie z własnego doświadczenia - ja problemów z cellulitem nie mam i nigdy jeszcze nie miałam, normalnie jem zdrowo, uprawiam sport, nacieram prewencyjnie szorstką rękawicą pod prysznicem :) Ale jeśli będę tak żarła, może się pojawić :O Najgorsze jest, że gdy zacznę jeść (jak tą pieprzoną czekoladę), nie mogę przestać. Nie powiem sobie dość po jednej kostce, jednym ciasteczku... Wiecie może co z tym zrobić? :( Swoją drogą, jak udaje Ci się utrzymywać tak niską wagę? Ech, zazdraszczam...

Gość Anabell Lee
Nie jak dynia, jak sterowiec :-D @dla mnie to nie jest - jesteś mężczyzną? :-) @Senna Wiedźma - 🌼 To nie chodzi o to, że odmawiam sobie małych przyjemności. Ta tabliczka wcale nie była przyjemnością. Po prostu nie potrafilam przestać jej jeść, a teraz czuję się paskudnie. Paskudnie zasłodzona i ogólnie paskudnie.

Gość to na 100 procxent
nie martw sie autorko-wszystko bym dala by przytyc,niestety mam odwrotny problem do Ciebie-chroniczny brak apetytu-juz jakies 3 lata:((((

Gość to na 100 procxent
aha a cellulit mam naprawde pokaxny:D:D:D mimo,ze tak szczupla jestem:)) no i jezdze na rowerze,rolkach ,silownia,bieznia,ale jakos skubany nie odpuszcza:D

Gość dla mnie to nie jest
nie, kobieta :)

Gość wawelny
zdążysz wysrać

Gość Anabell Lee
@to na 100... - a bierzesz tabletki anty? może to genetyczne? @dla mnie to nie jest - eee, chyba ściemniasz :-) Nie masz problemów z żołądkiem, z cerą? @wawelny - tak, do wesela z pewnością :-P