Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vervachia

moze wy to zrozumiecie???

Polecane posty

Gość vervachia

ostatnio jak bylam na imprezie spotkalam faceta w ktorym kocham sie od dawna. spotykamy sie czesto bo jest wspolnikiem mojego taty(on ma 31 a ja 19lat). lubimy sie, czesto dlugo rozmawiamy. na tej imprezie gadalismy chwile, poszlism sie przejsc i zaczelismy sie calowac. zaproponowal zebysmy sie przejechali. pojechalismy do niego i gdy juz bylo blisko wiadomo czego on powiedzial ze nie chce zebym przez niego plakala, wstal i odwiozl mnie z powrotem po czym wrocil do domu. nie wiem co mam teraz myslec. czuje sie upokorzona. tak bardzo go kocham i od dawna chcialam z nim to zrobic... tylko z nim:(

Gość nielegalna blondynka
powiem ci że gość się spoko zachował

Gość Kaaarrraaammmbbbaaa
tzn, ze on nie jest Toba zainetersowany na serio w perspektywie zwiazku z Toba. Widocznie mial ochote na seks z Toba ale w pore sie opamietal bo wiedzial ze Ty podchodzisz do tego emocjonalnie i Ci zalezy a on chcial tylko seksu.. Dobrze o nim to swiadczy, ze byl z Toba szczery :)

Jak widać są jeszcze faceci, którzy potrafią jeszcze myśleć głową w takich sytuacjach.

Gość hamylton
zachować się spoko. Ja myslę,ze miało to znaczyc to,ze jemu chodziło tylko o seks. Nie myslał o czyms powaznym . I pózniej mogłabys przez niego płakac.

Gość vervachia
to po co wogole zaczal?? to nie ja pierwsza go pocalowalam bo nie mam tyle odwagi. teraz to tylko mi sie chce ryczec:(

Gość Kaaarrraaammmbbbaaa
zaczal bo mial na Ciebie ochote i byl napalony, ale w pore sie opamietal.

Gość Kaaarrraaammmbbbaaa
jesli Ci tak zalezy na Nim to popros go o rozmowe. Zapytaj co mial znaczyc tn pocałunek i dlaczego sie wycofal. Pewnie boi sie, ze Ty chcesz zwiazku z Nim a on czegos takiego nie chce

Gość Ninna...
vervachia- jesteś porażająco naiwna. W jakim Ty świecie żyjesz? Uważasz, że jeśli facet zaczął się z Tobą całować to oznacza, że Cię kocha? Nie, jak widzisz, myślał, że chcesz po prostu pójść z nim do łóżka, odbyć tzw. jednorazowy numer. W porę zobaczył, że liczysz na coś więcej, jeszcze nad głową wisiała mu perspektywa problemów z Twoim ojcem (w razie czego), więc zachował się w porządku- nie wykorzystał Cię.

Gość vervachia
całą jestem mokra między nogami, a ten fiut mnie nie chciał. CHyba zadzwonię po pierwszego kolegę z podwórka aby mnie zaspokoił

Gość vervachia
ja rozumiem ze on nie chce zwiazku ze mna chociazby z perspektywy tego ze moj tato jest jego przyjacielem, ale przeciez istnieja nieformalnie zwiazki... ja oczywiscie zawsze marzylam o tym zebysmy byli razem ale jesli on uwarza to za niemozlwe to "zadowolilabym' sie wlasnie takimi potajemnymi spotkaniami. tylko nie wiem czy mam mu to powiedziec...

Gość Ninna...
Do Ciebie dalej chyba nic nie dociera :O Na pewno masz 19 lat? Nie chodzi o to, że on nie chcę ślubu itp. Najwyraźniej nie chce ŻADNEGO poważnego związku. Po prostu, może woli kobiety w swoim wieku, albo po prostu nie chce się wiązać z nikim i być wiernym jednej kobiecie.

Gość Ninna...
Zadowoliłabyś się potajemnymi spotkaniami czyli po prostu chciałabyś co jakiś czas umawiać się z nim na niezobowiązujący seks?

Gość vervachia
bardzo chciałabym się z nim pieprzyć namiętnie

Gość vervachia
nie chodzi mi tu tylko o seks. chocdzi mi o to zebym mogla sie do niego przytulic, pocalowac, bo tak bardzo pragne jego bliskosci, rozmow z nim, wspolnych wyjsc...

Gość zero podobienstwa
ale jemu o to nie chodzi...zrozum chial tylko sexu, ale jak kazdy ci tlumaczy w miare sie opamietal i wycofal bo potem by mial jazdy z mloda panienka co by plakala, pewnie dzwonila do niego itd.....bedziesz starsza to zrozumiesz ;)

Gość vervachia
tylko ze mi ciezko jest to przyswoic bo jak sie kogos tak kocha to sie z nim chce byc a ja go kocham i to bardzo!!!niestety...

Gość kokosimoooo
no to masz prblm...