Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabet morsa

dlaczego niektórzy faceci są natyle jeb...ci żeby nosic brode ?

Polecane posty

Gość alfabet morsa

Gość a pies ich trącał
niech sobie noszą

Gość gggssss
tez mnie to zastanawia. moze chcą być bardziej męscy? :O a wyglądają jak dziady, zwykłe dziady. jeszcze nie spotkałam faceta, który dobrze wyglądałby z brodą. nawet taki naprawdę przystojny wygląda jak debil z brodą :O

Gość milllla
moze z broda nie, ale za to z brodka jej wygladaja bosko..normalnie mam mega slabosc do gosci noszaych brodke:p

Gość Elwiszyje
przecież kobiety uważają, że faceci wydepilowani wyglądają fatalnie i niemęsko i są metroseksualni , więc dlaczego i z jakiego powodu mam golić brodę ?

Gość Aaabecanka
myślę, że wszystko zależy od urody konkretnego faceta, niektórym broda jeszcze dodaje męskości, takiego sznytu, taka "kropka nad i" ale... mam znajomego, który ma bardzo dziecięcą twarz, wygląda jak 15 latek ( ma 25) i ma taką śmieszną, rzadką ale długą, jasną bródkę ( jest jasnym blondynem)- wygląda przekomicznie :D :D :D

Gość aneczka...xd
"moze z broda nie, ale za to z brodka jej wygladaja bosko..normalnie mam mega slabosc do gosci noszaych brodke" jest jednak pewna różnica między BRODĄ , wąsami o których pisze autorka a trzydniowym zarostem...

Gość rafgala
kurde a ja sie zawsze zastanawiam jak taki facet robi minetke nie jestem jakas niewyzyta ale mnie to zastanawia