Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzatka5557

co faceta odstrasza w kobiecie?

Polecane posty

Gość małgorzatka5557

chodzi mi o charakter i wygląd

Gość małgorzatka5557
dzięki kobietki:) a co z wyglądu nie chodzi mi o ostry makijaż czy tipsy tylko mi chodzi o wygląd normalnej dziewczyny co się facetom może nie podobać?

Gość Marco Keram
mnie odstraszają włosy w dwóch kolorach a jeśli jest ich więcej to już wogóle nie ma o czym mówić to coś jak Pająki im bardziej kolorowe tym bardziej trujące i niebezpieczne

Gość Marco Keram
no to napewno zęby szczególnie duże zwane końskimi krótkie włosy

wygląd musi być taki, żeby nie brzydził się dotkąć... chociaż są różni faceci... kiedyś zmelanżowana, brudna wracałam z imprezy, tapeta starta, włosy brudne, nieuczesne, i się koleś napatoczył, zaczął do mnie się kleić, głaskał mnie po głowie i mówił że mam zajebiste włosy 😭 to było straszne 😭 :O

kurde coś jest z tymi krótkimi włosami , mój facet chyba by mnie zabił jakbym obcięła , ja osobiście, jako kobieta, lubię krótkie włosy u kobiet ale pewnie faceci widzą to inaczej , jak na przykład Marco:)

Gość Marco Keram
tak reguło nie jest ale ilu mężczyzną podobają sie panie z irokezem a ilu z długimi włosami. moim zdaniem długie włosy to cos czego my często (ale nie zawsze) nie posiadamy tak jest u mnie kobieta o pięknych kuszących długich włosach to sama rozkosz i jeszcze można się nimi bawić jak sa długie ahhh .... rozmażyłem sie :D :P

Gość Marco Keram
na pewno możesz sie podobac w końcu wszyscy nie myśla tak jak ja możesz ując faceta każdą magią każda kobieta ją w sobie ma tylko na każdego działa co innego

Gość Nachalności i fochów
o byle co...

Gość Marco Keram
no cóż puszyste panie mają nie co trudności ze znalezieniem partnera ale nadwaga to nie inwalidztwo to kalectwo więc pora sie za siebie wziąść wage można zżucić jeśli jestes samotna to na co czekasz masz motywacje. do dzieła a potem to już droga do szczęścia o kilka kilogramów lżejsza

Gość Marco Keram
tak to było do ciebie ...chyba sie niezrozumieliśmy w takim razie przepraszam :D

nie, spoko... nie bede ukrywała ze pare kilo jakby mi ubyło to bym sie nie obrazila, ale akurat to jest najmniejszym problemem :P 🖐️

Słodziaczek, ja zawsze mówię, że jestem pasztet - waga included :P ale wiem, ze nie do konca tak jest

tylko nie gadaj tak facetowi, któremu sie dpodobasz bo to go może odstraszać :D faceci lubią kobiety pewne swojej atrakcyjności a nie takie robebłane narzekacze :] chociaż ja też często mojemu tak mówię, ale tylko po to, żeby zaprzeczał :D

Gość Marco Keram
i jeszcze brak zrozumienia :P

Gość ewa przelotem
nieco, zrzucić, wziąć ORTOGRAFIA!!!!

Gość akrylik
jest taki typ kobiet, ktory facetow nie odstrasza. ten typ ma seks wypisany w oczach. one po prostu omamiają facetow...