Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka00

Pilnie potrzebna porada sercowa

Polecane posty

Gość ksiezniczka00

Hej, wiem, że pewnie odpowiadacie na tysiące takich spraw, ale mam jednak nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto spróbuje mi pomóc... :) Więc do rzeczy: oczywiście chodzi o problem z chłopakiem... Ja trochę nieśmiała,ale nie o jest tu najważniejsze; ON- superinteligentny, bardzo dobrze się prezentuje, genialne poczucie humoru, no w ogóle świetny człowiek; JESTEŚMY PRZYJACIÓłMI no i niby powinno być super. Tak, powinno być świetnie, ale nie jest, bo --> ja niestety straciłam głowę, zakochałam się maksymalnie i teraz jestem w kropce... Powiedzieć, czy nie powiedzieć ??? Wam jeszcze tyle napiszę, że ON był w związku, miesiąc lub dwa, ale niedawno zerwał... Też nie wiem jak to traktować... Eh, ciężkie to życie...

Gość taaaa
jasne, ja tez myslalam ze lepiej nie powiedziec i czekac na niego i sobie znalazl inną moze mu tak lagodnie dawaj do zrozumienia, potracaj go przypadkiem albo jakies male dwuznaczne zarciki na poczatek

[zgłoś do usunięcia] worek mosznowy (worek@worek.pl) podejdź do niego, oburącz ciśnij za worek mosznowy, i powiedz kocham Cię na pewno zadziała Jaaaakże romantycznie :D

Gość ksiezniczka00
O rany, to nie jest takie łatwe... :) Nie myślicie, że mimo wszystkie to facet powinien pierwszy wystąpić z... powiedzmy z "inicjatywą" ?

Gość nie nastolatka
Może jestem starej daty, ale tez tak myślę, że propozycja powinna wyjść od faceta. Można trochę pomóc losowi i stosować damskie sztuczki tylko bez przesady, gdy jesteście razem nawet w towarzystwie, staraj się go słuchać. Faceci to lubią. Jak to nie pomoże to zaproś go do kina, może trafi w niego strzała Amora. Życzę powodzenia.

z inicjatywą pewnie możesz występować ale mówienie "kocham ciem muj ty pżyjaceló" to chyba nie najlepszy pomysł :P jakoś mi sięwydaje, że po słownych deklaracjach jednej strony, kiedy druga nei jest przekonana, to się ucieka i nawet jak by była szansa to i tak koniec :P

"ady, gdy jesteście razem nawet w towarzystwie, staraj się go słuchać. Faceci to lubią. Jak to nie pomoże to zaproś go do kina, może trafi w niego strzała Amora." jak sa od lat (???) przyjaciółmi to to że go słucha nie będzie żadnym sygnałem ani wielkim wrażeniem :D w kinie pewnie też byli czy tam raczej na filmie :O 🖐️

Gość doruniaaaaaaa
to tez zalezy czy mu sie choc troche podobasz... bo jak dal Ci to do zrozumienia nawet nie wprost to jest juz dobrze ;) wszystko zalezy jak Cie traktuje jak na Ciebie patrzy...wiec patrz uwaznie:P jesli jego zachowanie jest typowo przyjacielskie i nie widzisz zadnych znakow a skoro piszesz ze ma poczucie humoru to gadaj z nim pol zartem pol serio przytul go czasem spontanicznie albo łap jego wzrok jak gdzes jestescie na imprezie ze znajomymi itp taki niewinny flirt, a wiele moze zdzialac a w kazdej chwili mozesz sie wycofac. Pointryguj go troche faceci zazwyczaj lubia bawic sie w kotka i myszke,tylko pamietaj taka zabawa nie moze wiecznie trwac bo w koncu sie znudzi....

najpierw to zastanów sie czy chcesz niszczyć wasza przyjaźń.. . ale ja na twoim miejscu powiedziała bym temu kolesiowi o wszystkim niech wie co czujesz .. daj mu potem chwile na zastanowienoie przemyślenie nie narzucaj sie zbytnio jeśli zechce być z toba, czego Ci życze, to super:) ale jeśli nie to nie załamuj sie wiem ze łatwo mi mowić ale całe życie przed Tobą ... no wiec glowa do góry i biegusiem do chłopaka by mu powiedzieć co czujesz...powodzenia..:):)

najpierw to zastanów sie czy chcesz niszczyć wasza przyjaźń.. . ale ja na twoim miejscu powiedziała bym temu kolesiowi o wszystkim niech wie co czujesz .. daj mu potem chwile na zastanowienoie przemyślenie nie narzucaj sie zbytnio jeśli zechce być z toba, czego Ci życze, to super:) ale jeśli nie to nie załamuj sie wiem ze łatwo mi mowić ale całe życie przed Tobą ... no wiec glowa do góry i biegusiem do chłopaka by mu powiedzieć co czujesz...powodzenia..:):)

Gość ksiezniczka00
Super, dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi :) Muszę to wszystko przemyśleć, obliczyć bilans ewentualnych zysków lub strat i może się zdecyduję... :) Choć nie wyobrażam sobie jeszcze co powiedziałabym, ale może to jakoś samo przychodzi... ?