Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ogole się na tym nie znam

Potrzebuję sterowników do karty graficznej. Błagam, czy ktoś mi może pomóc?

Polecane posty

Moja karta graficzna to : Sis307elv Szukałam na google, ale nie ma stron skąd mogę to pobrać. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc, bardzo proszę.

taaaaaaaaa na pewno nie ma w googlach :O jasne ciekawe czemu widzę w drugiej pozycji od góry :O 🖐️ ale to i tak pewnie nic nie da :D 🖐️ chyba że chodzi o doinstalowanie brakujących sterowników a nie o "wgraj nową wersje bo na tej wersji program xxx nie zadziała" na nowej też nei powinien :P

To co Ty wpisujesz w tych googlach, bo ja: Sis307elv + pobierz sterowniki i w sumie gówno wyskakuje. Ta karta jakoś działa, ale zainstalowałam grę i wyświetla się jakiś problem, a jak wchodzę na parametry karty to wszystkie są niedostępne. Możesz mi pomóc, nie wiem, podać stronę?

Gość to moze zamiast na pl google
sprwdz na ang i wpisz drivers zamiast sterowniki:/ chociaz jak do tej pory na to nie wpadles to pewnie sobie tylko kompa uszkodzisz jak zaniczesz sie tym bawic

przy takiej karcie to nic nie da :D ona się pewnie nie nadaje do niczego więcej niż net i office 🖐️ wpisz samą nazwę w anglojęzycznym necie i masz druga od góry stronę producenta :O 🖐️ przecież pisze... i żeby to przeczytać starcza spokojnie angielski ze szkoły... a na stronie producenta oczywiście są do pobrania sterowniki :classic_cool:

KArta chyba rzeczywiście kiepska. Chciałam żeby The Sims 3 mi weszły, ale nie mam tych sterowników, więc nie wiem jak o będzie. Przed instalowaniem systemu ( musiałam z przyczyn tech.) wchodziły mi z dwójki wszystkie częśći... Mam nadzieję, że te też dadzą radę.