Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqalizer

_____CO SADZICIE O 85 LETNIM ŁAPICKIM I JEGO 25LETNIEJ DZIUNI??

Polecane posty

Gość aqalizer

MAŁZENSTWO Z ROZSADKU? małzenstwo o kase? małzenstwo z miłosci ?? ciekawie czy wykupił zapas Viagry :D

Gość dziadek z prawnuczką
ona łudzi się, że dostanie spadek.

daj spokój;/ to jest nie do pomyślenia;/ on jak on stary i porypany.. ale ta dziewczyna! przeciez ona ma rysę na całe zycie. co to za małżeństwo wogóle jest?... on niedługo kopnie w kalenfarz a ona? bedzie młoda i co dalej> kto wexmie dziewczynę która sie dupczyła z 85 latkiem o ile wogóle oni uprawiali seks bo to przechodzi moją granicę wyobraźni;/

Gość sfdgjsfdkgjfdsljgsld
normalka facet ma resztki męskiego blasku dziewczynie to imponuje może też pragnie mieć w nim tatusia może też leci na kasę w ogóle mnie to nie dziwi sam tak zrobię jeśli dam radę :classic_cool:

ależ ja chętnię wezmę dziewczynę która jak to pięknie napisałaś dupczyła się z 85latkiem dla mnie bez różnicy :classic_cool:

Gość Nic nie sądzę
Obydwoje dorośli ,stanu wolnego .Ich życie ,ich małżenstwo,ich sprawa!!!

Gość kurcze ale ten Łapicki
nieźle sie trzyma jak na 85-latka.

Gość fanclub czekolady
jestescie ograniczeni. wodocznie musza sie lubic, ale to na wasze mlode mozdzki za duzo. patrzycie tylko na cialo, kase i opinie publiczna. ich sprawa, jak facet chce jej oddac cala swoja kase, to gowno wam do tego. jak sie lubia z innych powodow, to tez najwidoczniej gowno wam do tego, bo dla was idea malzenstwa jest zwiazana tylko z przekazywaniem genow, wiec ma byc odpowiedni wiek, uroda, wesele i tradycyjne pierdoly.

sam tak zrobię jeśli dam radę, a na razie onanizuję się, będąc ubrany w płaszcz z folii do sianokiszonek, marząc przy tym o szybkim numerku z Niną Terentiew :classic_cool:

o właśnie nic nie sądzę dobrze powiedziane ale wokół pełno ludzi, którzy nie mogą dnia przeżyć bez stanu wzburzenia :D

Gość jest takie przysłowie..
na młodej piczy stary pryk ćwiczy :)

dzięki za podszyw ale akurat niny nie lubię od dziecka może już raczej pan Suzin :classic_cool:

ale ludzie.. w polsce sie przyjęło ze facet musi być starszy od kobiety.. bzdura. i naprawdę nie muszą byc a tym samym wieku, ja rozumiem 10 no 20 lat róznicy ALE 60?? no może jestem ograniczona ale to nie jest normalne;/

od dziecka lubilem tez ogladac "7 dni swiat" i czesto marzylem o randce w parku Moczydlo z Andrzejem Turskim :classic_cool:

Gość fanclub czekolady
to, ze ty misiaczku tego nie rozumiesz, to nie znaczy, ze ktos ma tak nie robic. pewnie, ze jest to niespotykane, ale skoro taki uklad podoba sie osobom w nim uczestniczacym, to niech sie ciesza poki moga, co wam do kuzwy nedzy przeszkadza? dlaczego ludzie nie moga przyjac do wiadomosci tego prostego faktu, ze nie tylko to co oni rozumieja i toleruja jest normalne? ja tez wielu rzeczy nie rozumiem, np. moja znajoma raz wspomniala, ze dla niej liczy sie tylko facet ktory jest wysoki i praktykujacy chrzescijanin. o ile jestem w stanie przychylic sie do estetycznego aspektu wysokich facetow, o tyle nie rozumiem jak mozna wiazac sie z czlowiekiem majacym psychiczne urojenia, ale jak ona tak lubi? jej zycie jest bardzo szczesliwe, a malzenstwo udane. tak samo lapicki ze swoja mloda kolezanka maja widocznie jakies wspolne upodobania i sobie beda razem dzielic zycie, coz w tym zlego czy dziwnego.

Gość maja_88
ona nie powinna widziec w nim tatusia a raczej dziadziusia...masakra...z takim starym dziadem...cwana liczy na spadek...a powinien tak pozyc jeszcze z 10 lat zeby sie pannie odechciało..

Gość fanclub czekolady
bo w kims to mozna widziec tylko mezusia, albo tatusia, albo dziadziusia :P a nie przyszlo ci do glowy, ze jest jeszcze milion innych rzeczy, ktore lacza ludzi? jak liczy na kase, to najwidczniej jemu to nie przeszkadza, wiec dlaczego przeszkadza tobie? zreszta lapicki jest takim wspanialym facetem, ze sama bym na niego poleciala, chocby tylko na pare lat. tak zaraz zaczniecie rozwazac o jego pomarszczonej skorze i zwiatczalym fiucie, bo was tylko na to stac, komentatorzy z koziej wolki :P

Gość maja_88
fanclub czekolady - nie wogole nie przyszło mi do głowy ze mozna poleciec na 60 lat starszego faceta nawet gdyby byl najwspanialszym czlowiekiem na swiecie..dla mnie to patologia i tyle

możliwe, że takie zboczenie, które prezentuje młoda dziewczyna a i także bardzo posunięty przez czas Łapiński ma swoją naukową nazwę i jakieś wytłumaczenie. Zdjęcia są szokujące nie ma co. Przypomiał mi się film, gdzie młody głupek jeździł po pogrzebach, aż w końcu chyba doprowadził do tego, że wyszła za niego stara babka, odwrotnie do sytuacji w temacie. W filmie tym babcinka , będąca panienką młodą, wiek chyba analogiczny do Ł. popełnia samobója, bo nie była w stanie udźwignąć tego co będzie po ślubie z tak młodym chłopakiem. Widocznie pan Ł. ma tyle siły, że zdoła przeżyć te kpiny w gazetach i na portalach.

Gość Jak dla mnie to...
jest to TYLKO kasa i niech mi nikt nie mowi, ze jest inaczej bo i tak nie uwierze

czytałem wywiad tej panny, tak bardzo się Nim zafascynowała, bo oboje kochają teatr, a może film , aż postanowili być razem. Ale jako małżeństwo przy klasycznych założeniach małżeństwa, to już chyba przegięcie....

Gość fanclub czekolady
no toz kazdy glupi chyba rozumie, ze to nie jest malzenstwo przy klasycznych zalozeniach malzenstwa! ale wy oczywiscie musicie wszystko rozpatrywac w katogariach waszego ograniczone go podworka, bo wiecej jest dla was nie do wyobrazenia. ciekawe, czy to dlatego, ze jestescie jeszcze mlodzi, czy na zawsze pozostaniecie tacy ograniczeni?

Gość fanclub czekolady
ja np. bardzo lubie dlugie spacery i bieganie, dlatego planuje wziac slub z moim bernardynem, i co? tez mi powiecie, ze uczucie sie nie liczy albo jestem z nim dla kasy?

Gość destylat z pomarańczy

Gość dr o.Zykfryk Bambosz
już nie ma co sądzić, z pana Łapickiego zostało pół kg popiołu w rodzinnym grobie i Salva Regina.

Gość a G cię obchodzi co sądzimy
No i po co to odgrzewanie kotletów sprzed 3 lat? kotlet juz muchy zechlały

Gość dr o.Zykfryk Bambosz
co prawda kotlet stary, ale wesoła wdówka, młoda, za mąż wyjść gotowa.