Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosjorosjo

sprawdzcie to proszę jesli znacie rosyjski

Polecane posty

Gość rosjorosjo

В каждой эпохе формированный другой канон женской красоты. Когда-то были этих округленные женщины из широкими бедрами, длинными белокурыми волосами, наилучше крученными. Канон женской красоты в настоящее время поддался значительному изменению. За самое красивое он считается очень худых женщин, вручи худое, должны они быть также очень высокие. Не изменилось зато взгляд на женскую талию - должна быть "узкая" как у осы. За самое увлекательное он считается женщин о размерах 90, 60, 90. Очень важные также женские глаза, наилучше с длинными, подкрученными ресницами. Женщина должна характеризоваться кошачьим взглядом. Очевидно ровно важные длинные, стройные ноги и .. Наилучше большой бюст :) Губа должна быть большая и чувственная. nie wiem czy wyswietlą się litery z cyrylicy

Gość rosjorosjo
chodzi mi głównie o koncówki

Gość upupupupupupupupupuppupup
upupupupupuppupupupupupupupupupu

Gość baruuuuuuummmaa
ruskaja - to Ty niby pol ruska pol polska, a rosyjskiego porzadnie nie znasz> Wstyd, sama krew nie wystarczy, aby okreslac sie w pelni mianem bycia pol - jakiejs narodowosci.

Gość baruuuuuuummmaa
i ten nick w takim razie tez wziety z kosmosu.

Mam krew pół polską, pół rosyjską. Dlatego sobie taki, a nie inn nick zaczerniłam.. Nie znając rosyjskiego mam mówić, że jestem 100% Polką, bo znam perfekcyjnie ten jeden język?

Gość upupupupupupupupupuppupup
up