Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyny w swoim rodzajuuuuuuuuu

Czy znacie choć jedną osobę , która ma 22 lata i ...............................

Polecane posty

Czy znacie choć jedna osobę , która ma 22 lata i nigdy do tej pory nie miała dziewczyny ( chłopak ) , lub chłopaka ( dziewczyna ). Mało tego ! -- nigdy do tej pory nie całowała się , nie przytulała. Poprostu zero kontaktu z płcią przeciwną. Ja już mam tego dość :( Wszystko przez tą zasraną nieśmiałość.

Gość kefir z kota
znam siebie. nie jestem nieśmiała, mam po prostu za duże wymagania :classic_cool:

Gość no wiec wlasnie
klikuklik wez juz wypierdalaj z tym klikaniem, bo jak ci klikne to sie zjebiesz na miekko!!!!!!!!!!!!😡 won stad spamiaro jebana!!!!!!!!!! nie klikajcie w te pierdoly bo wirusy lapiecie!

Gość jeam
ech,nieśmiałość to nie jedyna przyczyna...mam nadzieje że w końcu się przełamiesz i poznasz jaką miłą dziewczynę

też masz 22 lata kefir ?

Gość 22 latek z pewnego miasta
Dzięki chłopie, a już myślałem, że to ja przegrałem życie :-D... ... chociaż moje kontakty z płcią przeciwną wcale nie są lepsze od twoich :-O

jeam - w moim przypadku jedyna przyczyna. Kompleksów nie mam , brzytki na pewno nie jestem , niezadbany też nie , głupi nieuk także nie. Ale nieśmiałość mnie wkręca w dno

Gość jeam
Panowie,nie przesadzajcie

22-latek z pewnego miasta ::::: miałes dziewczynę ?

jeam :::::: mi to doskwiera , chciałbym kochać :(

Gość durks
ja mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość kefir z kota
"też masz 22 lata kefir?" 22 i pół :classic_cool:

Gość jeam
a co ze znajomymi-nie możesz liczyć na ich pomoc?-w towarzystwie zawsze łatwiej do kogoś zagadać,złapać kontakt

Gość 22 latek z pewnego miasta
Teee miałem... "aż" 3. Pierwsza w wieku gimnazjalnym, druga i trzecia w liceum... ze wszystkimi byłem maksymalnie przez tydzień, a wszelkie kontakty intymne sprowadzały się do muśnięć ustami- całowaniem tego nazwać nie można.... ... chyba pójdę w końcu dziwki 😠

Gość durks
tylko ze ja jestem singlem z wyboru . Chociaż rowniez bardzo niesmiała ze mnie osoba . Nigdy nie miałem odwagi poderwac kogos . Byłem podrywany kilka razy przez rózne dziewczyny , ale dałem im kosza .

jeam :::::::: moi znajomi to sami koledzy :( Bo z dziewczynami to wstydze sie gadać , nawet z moimi kuzynkami się wstydzę :( Najgorsze jest to jak dziewczyna z którą rozmawiam ( np. "koleżanka" ze studiów ) uśmiechnie się patrząc mi w oczy to już całkiem czerwony jak burak się robię. Tak jakbym myslał że się Jej podobam :( matko .... tragedia ze mną naprawdę

Gość frolic
ja mam 25 lat i nigdy się nie całowałem z dziewczyną:(

durks --- dlaczego nie chcesz być z kimś ????????

Ale ja nie rozumiem? Przecież skoro taka chorobliwa nieśmiałość rujnuje Ci życie uczuciowo-intymne to co masz do stracenia? Jasne, że pokonanie jej nie jest najłatwiejsze ale gorzej już przecież nie będzie 🖐️

frolic ---- nie całowałeś się , ok. A cos innego , cokolwiek ? Może seks z dziwką , przytulanie , flircik w postaci rozmowy ?

Gość no wiec wlasnie
jak mogliscie w tym wieku nie miec dziewczyny chociaz jednej??? 😭 chetnie sie spotkam i was porozprawiczam :classic_cool: ktos chetny? jestem ewelina, mam 21 lat :)

Tak - moja koleżanka nie miała nigdy chłopaka. Ale na randce była.... Jej pierwsza randka polegała na tym, że siedzieli z chłopakiem w jednym pokoju z rodzicami i babcią spędzając czas na oglądaniu starych albumów ze zdjęciami i piciu herbatki

Gość jeam
rozumiem Cię, też do 'super przebojowych' osób nie należę,ale mimo wszystko trzeba z tym jakoś walczyć-nie od razu musisz zacząć umawiać się na randki;wszystko powoli

Gość durks
durks --- dlaczego nie chcesz być z kimś ???????? bo jestem chorobliwie niesmiały . Ale skoro mnie dziewczyny podrywały w przeszłoscito pewnie zle nie wyglądam.

No więc własnie , Ewelina ::::::::: W sumie na sam seks to bym się mógł umówić bo i tak znając życie sam będę już do końca więc nie mam po co się szanować. Jeżeli zagwarantujesz mi że chodzi Ci tylko o seks , wykluczymy odrazu na wstępie uczucia , miłe gadki itp .... to czemu nie. A skąd jesteś ?

Gość frolic
Nie miałem żadnego kontaktu fizycznego z płcią przeciwną i nawet już nie liczę na to że będę miał co ciekawe wcale nie jestem nieśmiały,mam pracę która wymaga kontaków z ludzmi,nigdy nie miałem problemu żeby zagadać do dziewczyny

Gość no wiec wlasnie
jedyny w swoim rodzajuuuuuuuuu, ale tak na sucho? a gdyby jednak cos z tego wyszlo? gdyby zrodzilo sie jakies uczucie? katowice

Durks ----- mam to samo. Wygląd jest ok , poza tym dbam o siebie ( sylwetka sportowca , zawsze czysty schludnie ubrany , ładnie pachnący itd ) , w głowie też coś jest ........ tylko co z tego skoro na sam widok patrzącej sie na mnie dziewczyny dostaję dreszczy prawie :(