Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabka zielona jestem

szukam dobrego dermatologa w poznaniu

Polecane posty

poleci mi ktos kogos spr

Gość kotka222
a co Ci sie dzieje? jaki masz problem? tez szukam dobrego dermatologa ale w Krakowie. jak ktos zna to prosze polecac.

mam problemy z tradzikiem obecnie biore cyprest w konsultacji z ginem dermatolog tak stwierdzil wszystko jest ok ale jak odstawie tabletki to mam wysyp pryszczy:O a chcialabym odstwic

Gość alicja35
Bardzo dobry jesy lekarz dermatolog WIKTOR SOROKO W POZNANIU.Kiedys bylam u niego w szpitalu wojskowym.Napewno ma prywatny gabinet w szpitalu.Ja chodzila do niego ale w innej miejscowosci.Naprawde polecam.mOJA SIOSTRE WYLECZYL Z CHOLERNEJ CHOROBY SKORNEJ, CO PRAWDA TRWALO TO DLUGO BO OK ROKU , SPROWADZIL DLA NIEJ LEKI , KTORE U NAS BYLY WYCOFANE ALE DAWALY SUPER EFEKTY.

Gość alicja35
zle napisalam..mialo byc ze napewno ma prywatny gabinet w poznaniu, ja napisalam ze ma prywatny gabinet w szpitalu :) sorki za pomylke

Gość alicja35
zielona zabka, poszukaj w necie jego dane.jak nie znajdziesz to podam Coi NAMIARY NANIEGO, GDZIES MAM WIZYTOWKE:) NAPRAWDE POLECAM Z CALEGO SERCA.

Gość pieguskaaa
chętnie polecę ci mojego dermatologa lek. Katarzynę Szulc sprawdziłam na własnej skórze ;))

Gość nataszap
też polecam pana dr.Soroko w poznaniu. Jest świetnym dermatologiem, konkretnym miłym i zna się na rzeczy. Przyjmuje prywatnie w gabinecie na Dabrowskiego lub państwowo, jeśli się nie myle w zdrowa Rodzina. naprawdę polecam!

Gość gość
polecam konsultacje u dermatologa dr Ziemiańskiej w Klinice Promienistej!

Gość Michał_ek8
w dziedzinie dermatologii dziecięcej i nie tylko to świetnych specjalistów ma art clinic przy ulicy nad seganką 5 na jeżycach.