Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manializa

AC i OC gdzie najtaniej

Polecane posty

Gość manializa

gdzie najlepiej (w miarę tanio) ubezpieczyć samochód - nie mam zniżek

Gość manialisa
????

Gość manialisa
dzięki nie mogę znaleźć kalkulatora uniqa muszę zadzwonić w poniedziałem a m-bank już sprawdzam

Gość manialisa
a może dzisiaj ktoś podpowie

Chyba najtaniej MTU, ale mi podpadli z AC to przełażę z jednym do iniqua.

zobacz w mbank - tam maja najtaniej - a jesli pozniej znajdziesz tansza oferte to zwroca roznice. mi sie nie udalo taniej znalezc niz u nich - mimo, ze korzystalam z doradcow

Gość bukaaa
Trudno jest porównac oferty AC, bo sa bardzo zróżnicowane np. samochód zastępczy (może się różnić ilością dni, na ile udostępniają), ubezpieczenie szyb (jest lub nie), wysokość wkładu własnego, amortyzacja części, dopłata po likwidacji szkody i 100 innych. Ja mam w avivie.

Gość polecamOC
Polecam powołać się na ten kod promocyjny Liberty Direct 62748738. Wystarczy go skopiować i wkleić na ich stronie internetowej (ostatnie pole na dole strony). Tyle wystarczy żeby otrzymać OC tańsze o 50 zł lub OC i AC za 100zł mniej. Promocja trwa tylko do końca czerwca. Numer ten można również podać podczas rozmowy konsultantowi. Trzeba tylko powiedzieć, że chcę się powołać na numer polisy znajomego który polecił mi ubezpieczenie u Was i podać mu ten kod 62748738 Numer ten uprawnia do zniżki w wysokości 50zł na samo OC 100zł na OC i AC Kalkulator OC/AC Liberty Direct znajduje się pod linkiem http://www.libertydirect.pl obliczanie składki. Zachęcam zatem do wyliczenia składki, używając numeru polisy Liberty Direct 62748738 To to samo co "Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct " Numer ważny do końca promocji - tak długo jak będzie trwała promocja tak długo numer jest ważny.

Gość energiaaa
Jeśli chodzi o AC to branie najtańszej oferty jest bez sensu, tu dużo istotniejsza kwestią jest wkłąd własny przy odszkodowaniach, zakres polisy, ilość wyłączeń itd.

Gość syoss
Fakt, przy OC to nie ma takiego znaczenia, ale już przy AC - bardzo duże.

Gość korniczkowska09
A czy jesli jest tanio to tez jest dobrze ? Czy raczej cena nei ma znaczenia tylko po prostu sam ubezpieczyciel.

Gość filipinkka
Mysle ze liczy sie doswiadczenie ubezpieczyciela i to konkretnie co sam nam oferuje.Warto jest wczesniej to sprawdzic.

Polecam powołać się na ten numer polisy Liberty Direct 89822866. Można wpisać lub skopiować i wkleić na stronie internetowej kod promocyjny liberty direct - ostatnie pole na dole na pierwszej stronie do wyliczania składki. Numer ten można również podać podczas rozmowy konsultantowi. Wystarczy tylko powiedzieć, że chcę się powołać na numer polisy znajomego z forum który polecił ubezpieczenie i podać mu ten kod 89822866 Więcej informacji na stronach: http://libertydirectkod.blogspot.com http://kodpromocyjnylibertydirect.bnx.pl/ 89822866 89822866

Gość Emmett Fitz-Hume
Sami akwizytorzy po latach podnoszą topa... :D 🖐️

Gość gość
Podoba mi się jak działa kalkulator ubezpieczeń na stronie www.najtaniejuagenta.pl . Dużo różnych ofert, łatwy w wypełnieniu formularz. Zazwyczaj to się zrażałem mniej więcej po wypełnieniu 5 punktów, tutaj jakoś mnie nerw nie złapał. No i najważniejsze jest to, że wystarczyło raz przejść przez cały formularz i kwestionariusz żeby dostać oferty z różnych firm, a nie z jednej konkretnej.

Gość gość
W PZU bez zniżek trochę ponad 2 tysie. Tyle zapłaciłem