Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna złośnica

Jak wygląda cała formułka spowiedzi? Tzn jak wy sie spowiadacie?

Polecane posty

Gość zazdrosna złośnica

Bo przecież nikt nie klepie od razu grzechów. Napiszcie mi.

Gość zazdrosna złośnica
Nie mówicie ile macie lat gdzie pracujecie itd?

Gość zazdrosna złośnica
Są tu jacyś wierzący czy nie? Naprawdę mam problem!!

''Nie mówicie ile macie lat gdzie pracujecie itd?'' Sama z własnej woli nigdy nie mówiłam ile mam lat, chyba, że w trakcie ksiądz zapytał, to odpowiedziałam. Gdzie pracuje? A po co Mu to?

Gość xDDD
Ja jak szłam do I komunii to mnie uczyli tak: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus W imie ojca i syna i ducha św. Amen. Ostatni raz u spowiedzi św byłem/am .... Pokute wypełniłam/em. Mam następujace grzechy: ........ Za te i za wszystkie zapomniane grzechy serdecznie załuje i chce cie przeprosic. Prosze cie ojcze o pokute i rozgrzeszenie (tu nadkładasz ucho księdzu..) Niechaj bedzie pochwalony jezus chrystus w imie ojca i syna i ducha sw. Amen. Koniec ;d

Gość xDDD
jeszcze raz bo pomieszałam na koncu: czyli, ja jak szłam do I komunii to mnie uczyli tak: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus W imie ojca i syna i ducha św. Amen. Ostatni raz u spowiedzi św byłem/am .... Pokute wypełniłam/em. Mam następujace grzechy: ........ Za te i za wszystkie zapomniane grzechy serdecznie załuje i chce cie przeprosic. Prosze cie ojcze o pokute i rozgrzeszenie (tu nadkładasz ucho księdzu..) Boże bądz miłosciw grzesznej duszy mojej, boze badz miłosciw grzesznej duszy mojej, boze badz milosciw grzesznej duszy mojej. Bóg zapłac Koniec ;d

Gość xDDD
ja tez sie nie spowiadam od 3 lat, ale ta formułke mam wykuta na blache ;d ciezko ja zapomniec ;( xD

Gość kakkakkak
ja sie spowiadam tak: ja: Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus Ksiac: Na wieki wikow amen Ja: zegnam sie na glos i mowie: Ostatni raz u spowiedzi bylam .... temu, odprawilam zdana pokute, obrazilam Pana Boga nastepujacymi grzechami: ......... Wiecej grzechow juz nie pamietam, serdecznie za nie zaluje, obiecuje poprawe i prosze ci ojcze o rozgrzeszenie. ksiac mi cos tam mowi a nastepnie puka ja mowie amen podchodze na przod konfesjonalu, przyklekam, caluje wystawione nie pamietam jak to sie nazywa i odchodze

Gość zazdrosna złośnica
acha dziękuje bardzo:)

Gość sdafdas
:( :) :P

Gość gawrosz
Jakie pobożne wszystkie!:)

Gość gawrosz
Dajcie przykład grzeszków swoich.

Gość a teraz wytłumaczcie mi
po jakiego chuja wypowiadają się w tym temacie osoby które nie chodzą do spowiedzi??? Ciekawe jakby ktoś założył temat o gotowaniu zupy ogórkowej to czy też przylazły by pokemony napisać np " 8 lat nie gotowałam ogórkowej" albo " nie będe pedofilowi gotowała ogórkowej"...,itp. Prymitywny antyklerykalizm sięgną dna.

Gość gość
hm df kupssa

Gość gość
jeee jeeeeeeeee jeeeeeeee