Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka sk

faceci- czy waszym zdaniem Polki sa ladne czy nie?

Polecane posty

Gość dorka sk

tak bez owijania w bawelne sama jestem kobieta

Gość dorka sk
up

Gość Ty co psycholog jesteś
że próbujesz wszystkich powrzucać do kilku worków ?? Generalizowanie jest złe :P Pokaaa fotę to ci powiemy :P

Gość filutny Bodzio
ładne, ładne , ministerstwo spraw wewnętrznych na swej stronie umieścilo info dot. prac na Zachodzie o charakterze seksualnym . Schetyna radzi! to nasz priorytetowy towar eksportowy

Gość Jacek emigrant
tak slowianskie dziewki sa urodziwe a Polki w szczegolnosci - wiem cos o tym gdyz mieszkam za oceanem i na codzien spotykam sie z zachwytem Amerykanow nad uroda Polek

Gość bajhon
sa ;p

Gość dorka m
to czemu ja nie mam chlopaka?

Gość fajnie sie ruchasz
zwykle kurwy jak kazde inne, co za ruznica niemra ruska czy polka, jedna i ta sama szmata

Gość ostrożnie mijajKalisz

Gość makata
a ja slyszalam znowu ze dziewczyny ze Szwecji sa najladniejsze ponoc... ;)

Gość heheh hehehe hehehege
neralnie nie sa ladne.zdarzaja sie ale to ze Polki sa ladne to jest mit.Poza tym sa caraz bardziej tluste.Rzadko ktora jest zgrabna,ladna.Zreszta to dotyczy wszystkich dziewczyn/kobiet.Nogi np.my-mezczyzni mamy zdecydowanie ladniejsze od wiekszosci z was-dlaczego?Bo wy z reguly macie kloce albo kolki.

Szwedki !!! I to najladniejsze !!! Heheheheheh-nie wal koles takich tekstwo bo jestem po obiedzie i nie moge sie ruszac a co dopiera spadac z fotela !!! Heheheheheh chyba umre ze smiechu !!!! To jeszcze doloz do tej szwecji holandie,belgie niemcy danie,norwegie.To bedzie wtedy komplet.A tak na serio-to widziales kiedys szwedke na zywo? Moge ci opowiedziec jak wyglada typ holenderki.Ma okolo 2 m wzrostu albo 1,5 m.Waga albo 50 kg przy 2metrach albo 150 kg przy 1,5metra.Splaszczona twarzowa czesc czaszki.Zeby trzonowe dlugosci ok.2-3cm.Wystawione do przodu.Cala szczeka przypominajaca nieco budowa-szczeke konska.Cera trupio blada nakrapiana zlanymi w placki wielkimi piego-plamami.Nogi w ksztalcie klocow wygiete w kolanach do srodka.Gdy idzie slychac takie szur,szur.To jej kolana ociaraja sie o siebie. To tyle w skrocie.Szwedki i pozostale przeze mnie wymienione sa do nich bardzo podobne.To ten sam typ.

Gość Słowianki są najpiękniejsze
Jednak od polek, ładniejsze są chociażby Białorusinki, Ukrainki czy Rosjanki- szczególnie te z syberyjskich regionów... Ale ja osobiście preferuję azjatki... ale to już zupełnie inny kanon urody 🖐️

Kompletnie sie z toba nie zgadzam i wydaje mi sie ze malo widziales swiata w zyciu.Ze slowianek napewno ladne sa Czeszki,Polki moze ukrainki-ale ukrainki a nie ruskie.Ruscy maja tzw.ruskie geby.bardzo charakterystyczne.Napewno nie sa ladne.Ladne ruskie-to wyjatki ale napewno nie mozna mowic ze sa ladne.To samo dotyczy bialorusinek i ukrainek.Nie wiem czy ty wiesz ze swego czasu niejaki stalin przemieszal narody wewnatrz sowietow i teraz bardzo trudno mowic o jakiejs odrebnosci wsrod tamtejszych narodow,jak zatem widzisz-mylisz sie-kolego.

Gość pan Henio
polki sa bardzo ładne ale wygrywaja hinduski i żydowki no i w tym typie (libanki, arabki ogólnie)