Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2009 wygląda tak: http://th.interia.pl/40,gd84222511281227/i451943.jpg Kwiat paproci – mityczny, legendarny kwiat, mający zakwitać raz w roku, w czasie najkrótszej nocy (z 21 na 22 czerwca). Znalazcy zapewniać miał bogactwo i dostatek, przez co jego poszukiwania stały się stałym elementem obchodów słowiańskiego święta Kupały. ja bym go bardzo chciała znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 Lusesita jestem za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2009 potrzebujemy latarki, ciepłej odzieży, kaloszy... i lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaliseczek Napisano Czerwiec 21, 2009 ja teżżżż! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2009 i termosów z konkretną zawartością :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 Lusesita, latarka i las da sie załatwić ale skąd ja mam wziąć w lecie reformy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach